Aykut Kocamandan rest [Bu sene namus yili]

Aykut Kocaman, Galatasaray ile 2-2 berabere kaldıkları derbi maça tüm sezonun yükünü sırtlarına alarak çıktıklarını belirterek, son maçın son düdüğüne kadar şampiyonluğu kovalayacaklarını söyledi.



Kocaman’ın dünkü antrenmanda futbolcularıyla yaptığı toplantıdaki konuşması, bugün kulübün internet sitesinde yer aldı.

Konuşmasına "3 Temmuz sabahından beri, o gün var olan, sonradan aramıza katılan tüm oyunculara, Galatasaray maçı dahil olmak üzere, tüm kalbimle teşekkür ediyorum" diye başlayan Aykut Kocaman, "Bu işin içinde sportif olarak, futbol anlamında hatalar her zaman olacaktır. Derbi maçta tüm sezonun yükünü sırtımıza aldık, sahaya çıktık. 30 dakikalık süreçte bir futbol takımının yaptığı her şeyi yaptınız. 3-0, 4-0 da yapabilirdik. Maç sonunda kazanabilirdik, kaybedebilirdik ama beraberlikle bitti" diye konuştu.

"Hataları sonuna kadar ben göğüslerim"

Olağanüstü bir sezon yaşadıklarını vurgulayan Kocaman, şunları söyledi:
"Bu süreçte sizin yerinize başka takım olsaydı, bunu altını çizerek söylüyorum, bugünleri bile görmesi mümkün olmazdı. Hala ve hala şampiyonluk şansımız devam ediyor. Sonuna kadar yarışacağız. Biz bu sene her şeyin en güzelini hak ediyoruz. Her şey halen bizim elimizde. Biriniz dahi, ’Biz kötüyüz, başarılı değiliz’ diye düşünmesin. Burada yapılan her doğru iş futbolcu grubunundur. Hataları sonuna kadar ben göğüslerim. Son maçın son düdüğüne kadar şampiyonluğu kovalayacağız. Bu sene bizim için ne olursa olsun, nasıl biterse bitsin bir namus senesi. Tüm yaşatılanlara rağmen yıkılmadık. Hep birlikte alnımızın akıyla devam edeceğiz. Gün birlik olma günü."

Emre Belözoğlu: "Hocam sadece siz üzerinize almayın"

Toplantıda Aykut Kocaman’ın ardından, sarı-lacivertli futbolculardan Emre Belözoğlu’nun bir konuşma yaptığı bildirildi.

Emre’nin konuşmasında şunları söylediği kaydedildi:

"Hepimizin hataları oldu, hocam sadece siz üzerinize almayın. Ailemizin dışında bizim tek mutlu olacağımız yer burası. Biz yine burada elimizden geleni yapacağız. Bu gücümüz var, bu kalitemiz var, bunu daha önce gösterdik yine göstereceğiz." 

PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter