Fenerbahçe tarihine tarih yazdı..!



İki farklı Fener
Fenerbahçe’nin üçer gün ara ile oynadığı maçlarda ortaya koyduğu futbolun insanları şaşırtmaması işten bile değil. Önce Manisa ve ardından Kayseri maçlarında sahada tüm hatlarıyla sonuna kadar mücadele eden Kanarya, İBB maçında ise tam anlamıyla tel tel dökülmüştü. Dün akşam ise özellikle ilk yarıda hızlı ve kendinden emin bir takım vardı sahada. Daha ilk dakikalarda yaratılan sayısız pozisyonların karşılığında tüm stadyumda erken gol beklentisi ortaya çıkıyordu. Mersin’de zaten dağınık ve düzensizdi. Fenerbahçe’yi zorlamayı bir kenara bırakın, ceza sahasında ayak izi bırakacak bir krampon darbesi dahi yoktu. Ayrıca konuk ekibin defanstaki adam paylaşımında yaptığı hatalar Alex, Bienvenu hatta kanat oyunları Stoch ve Özer rahat rahat içeriye sokulması için fırsat yaratıyordu. Erken gelen Bienvenu’nun golüne ilk yarı bitmeden Stoch’un yine Avrupa’da haftanın en güzel golleri oylamasında kendisini belki de rakipsiz bırakacak golü eşlik edince, devreyi iki farkla kapatıyordu Kanarya. İki golün tabelada Fenerbahçe’nin lehine skoru değiştirme özelliğinin yanında bir ortak noktası daha vardı ki; o da Mersin defansından dönen topun Sarı-Lacivertlilerin önüne düşmesiydi. İkinci yarı ise şemsiye tersine dönmüştü. Mersin oyuna ortak oldu dengeyi kurdu. Ancak burada ise tecrübe farkı skorun Kanarya aleyhinde değişmesinin önündeki en önemli engel oldu.
8’de Mersin defansından Çağdaş’ın uzaklaştırdığı top Bienvenu’nün önüne düştü golcü oyuncunun vuruşu gol düellosunun ilk mermisi oldu 1-0.
39’da Alex’in kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Mersin savunması kafayla çıkardı ancak dönen topu önünde bulan Stoch yine şapka çıkaracak bir vuruşla, Saracoğlu’nda ikinci ekez bayram havası yaşattı: 2-0.
57’de Bueno ortaladı, Nduka yaptığı kafa vuruşu ile farkı tekrar bire indirdi 1-2.
68’de Mersin İdmanyurdu beraberliğe çok yaklaştı. Erdal’ın ceza sahası içerisinden sert şutunu Volkan güçlükle çıkardı dönen topla şansını bir kez daha deneyen Erdal yine Volkan’a takıldı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter