Aslan asla beraberligi sevinmez..! [Galatasaray Sivasspor Atv İzle]

 Üzülen taraf biziz, Galatasaraylı asla Fener beraberliğine sevinmez. Florya'daki kutlamalar, sezonun lideri olduğumuz için taraftarın bir teşekkürüydü. Biz de onlara teşekkür ediyoruz.



Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronu Fatih Terim, Şükrü Saracoğlu Stadı’ndaki 2-2’lik Fenerbahçe derbisinin ardından ilk kez sadece FANATİK’e konuştu. Karşılaşmanın ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’nde balkona çıkarak taraftarları selamlayan tecrübeli hoca, o anla ilgili olarak, “Tesislerden çıkıp evime gitmek üzereydim. Ama o müthiş kalabalığı, coşkuyu, sevgiyi görünce geri döndüm ve ailemle birlikte onların 
karşısına çıktım” ifadesini kullandı.

‘Sadece 3.5 dakika sürdü’

Deneyimli teknik adam taraftarlara teşekkür ederek, “Tüm futbol kamuoyu nasıl oynadığımızı gördü, son dakika kaçan golü de... Üzülen taraf biziz, Galatasaraylı asla Fener beraberliğine sevinmez. Florya’daki kutlamalar, sezonun lideri olduğumuz için taraftarın bir teşekkürüydü. Biz de onlara teşekkür ediyoruz. Maç öncesi de muhteşem uğurlandık, maç sonunda da mükemmel bir şekilde karşılandık. Kaldı ki bu sevinç gösterisi 3.5 dakika sürdü ve tamamen doğaçlama gelişen bir olaydı. Ayrıca şunu da bilsinler, Galatasaraylı ne zaman sevineceğini çok iyi bilir. Galatasaraylı şampiyonluğa 3.5 dakika değil, haklı olarak 40 gün 40 gece sevinir. Geçmişte bunu birçok kez yaşadık, gelecekte de bu böyle kutlanacaktır” dedi.

‘Şimdilik yolu yarıladık’

Esas ligin şimdi başladığını da belirten Terim, “Şimdilik yolu yarıladık. Bu yolu da Allah’ın izniyle zirvede bitireceğiz. Galatasaray içinde bulunduğu her yarışı kazanmak ister. Türkiye Kupası da hedeflerimizden bir tanesi. Oyuncularıma güveniyorum, taraftarların desteğiyle yolumuza devam edeceğiz” açıklamasını yaptı. 



PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter