Dimitar Berbatov Galatasaraya mi geliyor..! [Galatasarayda Supriz Transfer]

Galatasaray'ın sezon başında İngiltere Premier League takımlarından Bolton'dan bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Johan Elmander, İsveç basınına açıklamalarda bulundu. Türkiye'de çok mutluğu olduğunu dile getiren Elmander, teknik direktör Fatih Terim'e övgüler yağdırırken; sezon başında bir süre Galatasaray'ın transfer listesinde yer aldığı iddia edilen Dimitar Berbatov hakkında da ilginç bir ifade kullandı. 




Danimarka, Fransa ve İngiltere'nin ardından Türkiye'yi yeni bir şeyler denemek için tercih ettiğini belirten Elmander, "İstanbul gerçekten inanılmaz bir yer. Kızım burada düzenli olarak gittiği bir okul var ve Boğaz gerçeketen kusursuz bir atmosfere sahip. Buradaki hayatı, Manchester'da bulmanız imkansız" dedi.
İstanbul'un güzelliklerini anlatmak üzere iki ay önce Manchester United'ın Bulgar golcüsü Dimitar Berbatov ile bir telefon görüşmesi yaptığını belirten Elmander, "İki ay önce, Berbatov'u aramıştım, Ona, 'Buraya gel prens gibi yaşa ve taksilere para ödeme' şeklinde şaka yaptım. Burada futbolla ilgili her şeyi bulabilirsiniz. Taraftarların hepsi takımlarına büyük bir tutku ile bağlı." şeklinde konuştu.
Galatasaray'da kendisini iyi hissettiğini de belirten İsveçli golcü, "Futbol için ne kadar yetenekli olursanız olun, doğru teknik adamla çalışmazsanız işler zaman zaman ters gidebiliyor. Şu anda takım olarak çok iyi bir hava yakaladık ve bu süreçte de teknik direktörümüzün katkısı çok büyük" ifadelerini kullandı.
Johan Elmander ile röportaj yapan gazete, Galatasaray'ın son iki yılda büyük bir kriz yaşadığını ancak Fatih Terim'in takımın başına geçmesinden sonra sarı-kırmızılı kulübün müthiş bir ivme yakaladığı üzerinde durdu.
Sezon sonunda ayrılıyor
       
İngiltere Premier League takımlarından  Manchester United’da forma giyen Bulgar forvet Dimitar Berbatov’un, sezon sonunda  takımından ayrılacağı bildirildi.
         Berbatov’un Menajeri Emil Dançev, Bulgaristan televizyonuna, Manchester United Teknik Direktörü Alex Ferguson ile 3 kez görüştüklerini, Ferguson’ın takımın daha hızlı bir oyun tarzını benimsemesini istediğini ve takımla Berbatov’un yollarının ayrılacağını söyledi.
         Dançev, Berbatov’un muhtemelen İngiltere dışındaki bir takıma gideceğini belirtti.
         31 yaşındaki Berbatov, 2008’den beri Manchester United’da forma giyiyor.




PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter