Şike Soruşturması Devam Ediyor..!



 "Futbolda şike" iddialarına ilişkin davanın ilk duruşmasına başlanırken, Fenerbahçe cephesi, tutuklu yargılanan başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler ile kulüp yetkililerine destek olmak amacıyla büyük bir katılımla Silivri’de bulundu.
         
Derneklerinin organizasyonuyla düzenlenen konvoyla Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi’ne gelen sarı-lacivertli taraftarlar, gün boyunca duruşma salonunun dışında kendileri için düzenlenen alanda tezahüratlar yaparak başkan Aziz Yıldırım, asbaşkanlar İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu, amatör şubeler koordinatörü Cemil Turan ve kulüp mali işler müdürü Tamer Yelkovan’a destek verdi.
         
Taraftarlar mahkeme salonu dışında ellerinde dövizler, pankartlar ve tezahüratlar ile yöneticilere destek verirken, yönetim kurulu üyeleri de mahkeme salonu içinde izleyici bölümünde bulunarak, başkan ve yönetici arkadaşlarına destek oldu.
         
Duruşmanın öğle arasında yönetici arkadaşları Murat Özaydınlı, Ömer Temelli ve Hakan Dinçay ile birlikte taraftarların çadırını ziyaret eden asbaşkan Ali Koç, duruşma sürecinin başladığı bugünden itibaren iddialara karşı haklı olduklarını ispatlayacaklarını söyledi..
         
Bu arada, duruşmanın öğleden önceki bölümünde asbaşkan Koç’un izleyici bölümünün sağ taraf üst bölümündeki boş bölümlere doğru gitmesi ve bir ara iddianamenin okunmasını duvara yaslanarak ayakta gizlemesi dikkat çekti.
         
-Yalçın Aksoy, Aziz Yıldırım için çiçek getirdi-
         
Fenerbahçe’nin Spor Toto Süper Lig’de deplasmanda Samsunspor ile yaptığı maçın dönüşünde Sabiha Gökçen Havalimanı’nda açtığı pankartla, başkan Aziz Yıldırım’a destek veren Beşiktaş Kulübü Kongre Üyesi Yalçın Aksoy, Ali Koç’a, Yıldırım’a iletmesi için çiçek verdi.
         
Aksoy, taraftar çadırından çıktıkları sırada yöneticilerin yanına gelerek, Ali Koç’a, söz konusu pankartla ilgili medyada yer alan "sahipsiz pankart" şeklindeki ifadelerin yanlış olduğunu ifade ederek, "Biz sahipsiz hiçbir iş yapmayız. Bugün de o pankartın sahipsiz olmadığını ifade etmek için buraya destek olmaya geldik. Aziz Yıldırım’ın masum olduğuna inanıyorum" şeklinde ifadeler kullandı.
         
Boynunda Beşiktaş atkısı bulunan Aksoy, daha sonra elindeki çiçeği Koç’a vererek Aziz Yıldırım’a iletmesini istedi.
         
Beşiktaş Kulübü kongre üyesi, daha sonra pankartı neden hazırladığına ait yorumları bulunan yazılı bir metni Fenerbahçeli taraftarlara dağıttı.
         
Aksoy, havalimanında açtığı pankartta "Beşiktaşlılık şampiyonluk değildir, kupa değildir. Beşiktaşlılık bir sevdadır, bir aşktır, bir duruştur. Yöneticilik, gençlerimize sahip çıkmaktır. Yöneticilik, sadece profesyonel futbol takımına para harcamak değildir. Yöneticilik, 9 branşta 2800 sporcuya hizmet edip, isimlerini bile tek tek bilmektir. İşte o yüzden Süleyman Seba’yı, Aziz Yıldırım’ı seviyoruz ve özlüyoruz. Beşiktaşlılar" ifadeleri yer almıştı.



PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter