İlk maç daha önemli..!



Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener:
"İlk maçtan iyi bir sonuç alarak Hollanda’ya gidersek turla döneriz diye düşünüyorum"
"Şu anda Futbol Federasyonuna ilişkin seçim çalışmalarıyla değil, PSV maçıyla ilgileniyorum"
"Mehmet Ali Bey, tekrar Federasyon Başkanlığına aday olur olmaz o kendi bileceği iş"

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, UEFA Avrupa Ligi 2. turu ilk maçında 16 Şubat Perşembe günü PSV Eindhoven karşısında iyi bir sonuç almaları halinde Hollanda’dan turla döneceklerini düşündüğünü söyledi.
Şener, PSV Eindhoven maçı hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde sürdüren bordo-mavili takımın antrenmanını izledi. Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şener, Türkiye’yi Avrupa’da Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere 2 takımın temsil ettiğini belirterek, "PSV güçlü bir takım ama bizim takımın da bir özelliği var. Güçlü takımlara karşı ayrı bir futbol oynuyor. Zannediyorum öyle olur. Buradan iyi bir sonuçla Hollanda’ya gidersek turla döneriz diye düşünüyorum" dedi.
Hollanda’da yapacakları rövanş maçına da bordo-mavili taraftarların büyük ilgi gösterdiğini ifade eden Şener, "Bin 600 kontenjan ayırmışlar ve bu kontenjan dolmuş. Kontenjanın arttırılması için yazışmalar yaptık, olumlu bir cevap gelmedi ama bizim gurbetçiler onların tarafından bilet almaya çalışıyorlarmış" diye konuştu.





PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter