Beşiktaş Maçı Çok Zor Olacak..!



Karşılaşmanın oynanacağı Municipal Stadı'nda gerçekleştirilen toplantıda Portekizli teknik adam ilk olarak iki takım arasında çok fark olmadığını ve yarın zor bir maça çıkacaklarını söyledi. 

"İki takımın arasında çok dengesizlik yok. Beşiktaş bu sezon inişli çıkışlı bir performans gösteriyor olabilir ama kaliteli bir takım ile oynayacağımızı biliyoruz. Biz de şu anda iyi durumdayız. Yarın akşam zor bir karşılaşma olacak." 

Jardim, Carvalhal'ın daha önce Braga'da görev yapmasının kendilerini nasıl etkileyeceği sorusuna ise şu cevabı verdi.
"Carlos Carvalhal'ın bizi ve Portekiz futbolunu tanıması çok önemli değil. Biz de Türk futbolunun seviyesini ve yapısını biliyoruz. Yarın akşamki maça bu bilgilerimiz doğrultusunda hazırlındık. Sezon başından bu yana seviyemizi sürekli yükselttik. Galibiyet için sahaya çıkacağız ve İstanbul'a bizim için avantajlı bir skorla gitmek için mücadele edeceğiz. Geçen sezon sorumluluğumuz farklıydı. Bu sezon farklı sorumluluklarımız var. Amacımız maçlarımızı kazanarak hedeflerimizi ulaşmak. UEFA Avrupa Ligi'nde yeniden final oynama şansımız var."
Jardim, son olarak yarın maçın Portekiz saatine göre 17.30'da oynanmasının taraftarların müsabakaya olan ilgilerini düşürebilir mi sorusuna şu yanıtı verdi: "Maç saatinin erken olmasına rağmen taraftarlarımızı yarın akşam Municipal Stadı'na bekliyoruz. Onlara zorlu ve keyifli bir mücadele izleteceğiz". 

Braga'nın forvet oyuncusu Lima ise basın toplantısında şunları söyledi:
"Yarın akşam işimizin kolay olmayacağını biliyoruz. Çünkü Beşiktaş'ın teknik direktörü ve oyuncuları bizi tanıyor. Bunlar futbolda yaşanıyor. Ancak bizim amacımız kazanmak ve yarın kazanmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Şu anda hem fiziki açıdan hem de mental olarak iyi bir durumdayız. Geçen sezon bu kupada final oynamıştık. Bu senede bu başarıyı yakalayabiliriz. Ben yarın gol atarak almak istediğimiz galibiyette pay sahibi olmak istiyorum."

Öte yandan Braga'da defans oyuncusu Elderson kırmızı kart cezası nedeniyle yarın forma giyemeyecek. Ayrıca sarı kart ceza sınırında olan Lima ve Alan yarın Beşiktaş karşısında sarı kart görmeleri halinde 23 Şubat'ta İstanbul'da oynanacak rövanj mücadelesinde takımdaki yerlerini alamayacaklar. 

Braga'nın yarın Beşiktaş karşısındaki 19 kişilik kadrosunda şu isimler yer alacak:
Quim, Coelho, Ewerton, Mossoro, Cesar, Barbosa, Lopes, Lima, Nuno Gomes, Djamal, Salino, Custodıo, Alan, Berni, Douglao, Hugo Viana, Palmeira, Carlao ve Amorim. 

Teknik direktör Jadim'in yarın Beşiktaş karşısına takımını şu ilk 11 ile çıkması bekleniyor:
Quim, Salino, Ewerton, Douglao, Lopes, Custodio, Hugo Viana, Mossoro, Alan, Barbosa ve Lima. 










PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter