Fetih 1453 Sinema Çekimi İzle İndir




Facebookta gezinirken buldum.. İndirmedim çunku sinemada izledim ama sizler için paylaşıyorum.. Bence emeğe saygı için sinemaya gidin daha keyifli oluyor.. Neyse linki veriyim sizler için..

Link blogumuzdan kaldırılmıştır..!


Fetih 1453 ( 2012 )
Görüntü kalitesi :Cam
Yapım yılı :2012


Hakkında
Fetih 1453 ilk yayına girdigi ğün sinemadan Hd kamera ile çekilmiştir ses ve görüntü güzel 
fetin 1453 sinema çekim yeni çekim


Aksoy, yaptığı yazılı açıklamada, izleyicilere filme gösterdikleri yakın ilgi dolayısıyla teşekkür ederek, Fatih Sultan Mehmet Han ve fetih gibi birtarihi gururu sinemaya aktarma konusundaki inançlarını hiç kaybetmediklerini, böyle bir filmin gerektirdiği tüm maddi ve manevi imkanlarını seferber ettiklerini aktardı.
Film hakkındaki bütün eleştirileri bir katkı olarak değerlendirdiklerini, ancak bazı değerlendirmelerin gerçek dışı ve yanlış bilgiye dayalı olduğunu vurgulayan Aksoy, ''Her şeyden önce yapılanın bir sinema filmi olduğunun, ortak gurur ve değerlerimiz üzerine inşa edildiğinin, her yapımcının hayalindeki konunun sinemaya aktarımı olduğunun bilinmesi gerekir. Film üzerindeki siyasi ve tarihi tartışmaların tamamen uzağında olduğumuzu belirtmek isterim. Yüklenen anlamlar kişilerin kendi görüşleridir'' ifadelerini kullandı.
Aksoy, filmle ilgili eleştirilerin yer aldığı bir yazıya işaret ederek, şunları kaydetti:
'' 'Filmin, savaş kulelerinin yanması, devrilmesi, oklardan korunmak için kalkanların kaldırılması, üzerine hızla gelen bir şeyi savuşturmak için oyuncunun geriye eğilmesi ve bu planın yavaş çekilmesi gibi bazı sahneler, olağanüstü bir zorlamayla Hollywood filmlerinin sahnelerine benzetilmiş' Bu iddiaları büyük bir tebessümle okuduk. Bir anlamda çalıntı ve çakma bir film yapmakla itham edilmemiz üzerine bu açıklamayı yapmak durumunda kaldık. Seyircimize duyduğumuz saygıdan dolayı bu mesnetsiz iddianın altında kalamazdık. Bu türde yazıların aslında ciddi bir öz güven yoksunluğunun yansıması olduğu ortadadır. Bizim bu filmle yapmaya çalıştığımız şey de tam olarak bu ruh haliyle mücadele etmektir. Bir eser ortaya koyan bir kurum olarak başından itibaren takdirin milletimize ait olduğunu ifade ettim. Milletimiz bu takdiri ortaya koymuş ve sinema salonlarını doldurarak, coşku ve alkışlarla en güzel cevabı vermiştir.''
Aksoy, basında yer alan fetih ve Fatih Sultan Mehmet Han'ın dizisini yapacakları iddialarının da kendileriyle alakası olmadığını vurguladı.
-''Tüm zamanların en iyi hafta sonu açılışı''-
Bazı basın organlarında yer alan, ''Fetih 1453''ün izleyici sayısının Recep İvedik 2'nin altında kaldığı iddialarının da gerçeği yansıtmadığını kaydeden Aksoy, ''Her iki filmin yapımcısı olarak bu değerlendirmeyi objektif şekilde yapacak durumdayız. Recep İvedik 2, 112 dakikalık bir filmdir ve hafta sonunda günde 5 seanstan toplam 15 seans gösterilmiştir. Fetih 1453 ise 160 dakikalık bir filmdir ve perşembe günü 3, diğer günler 4 seans olmak üzere hafta sonunda toplam 15 seans gösterilmiştir. Recep İvedik 2 yüzde 70 doluluk, Fetih 1453 ise yüzde 80 doluluk oranıyla oynamıştır. Sonuç olarak Recep İvedik 2, eşit seans sayısında 1.209.453, Fetih 1453 ise 1.405.382 seyirci tarafından izlenmiştir. Bu durumda Fetih 1453, tartışmasız bir biçimde tüm zamanların en iyi hafta sonu açılışını yapmıştır'' ifadelerini kullandı.









PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter