95'  BARONI (FENERBAHÇE)

94'  ISAAC DIŞARDA FERHAT İÇERDE (MANİSASPOR)

90' Hakem maçın sonuna 3 dakika ekledi.
88' Ziegler sol kanatta topu oyun alanında tutmayı başaramadı ve top taça gitti. Bu pozisyonda Yiğit ve Ziegler arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.
85'  MEHMET DIŞARDA ÖZER İÇERDE (FENERBAHÇE)
82' Caner ceza sahası dışında sol çaprazda topla buluştu. Arka arkaya üç dört rakibinden kurtulan Caner, bitirişi istediği gibi yapamadı ve yerden vuruşunda top kaleci İlker'de kaldı.
80'  BIENVENU DIŞARDA RECEP İÇERDE (FENERBAHÇE)
78' Stoch'un sağ kanattan kullandığı kornerde ön direkte savunmada kaldı top. Ama savunma topu bir türlü uzaklaştıramadı, Stoch bir kez daha sağ kanattan ortaladı ve savunma bir kez daha karşıladı.
75' Mehmet Topuz sağ kanattan hızla hücuma çıktı ve ara pası ile Stoch'u ceza sahasına kaçırmayı istedi ama pası savunmadan döndü.
72' Caner'in pasında Baroni uzaktan kaleyi denedi. Brezilyalı orta sahanın yerden sekerek giden topu, kaleci İlker'in kucağında kaldı.
70' Stoch, ara pasıyla Caner'i ceza sahasında topla buluşturmak istedi ama pası hızlı ve topun sahibi olan kaleci İlker Avcıbay.
67' Fenerbahçe bu kez çok etkili geldi. Caner ceza sahasında topu iyi kontrol etti, ancak yerden vuruşunda top yandan auta gitti.
65' Fenerbahçe savunmasından çıkarken topu Kahe'ye kaybetti. Kahe rakip yarı alanın ortasındaki Simpson'a aktaramadı topu.
62' Ömer Aysan'ın sağ kanattan ön direğe yaptığı ortada Simpson ve Serdar topa çıktı. Simpson ayağı ile önüne düşürdü topu ve dar açıdan yaptığı vuruşla Volkan Demirel'i mağlup etti.
61'  SIMPSON (MANİSASPOR)
60'  AHMET DIŞARDA MURAT İÇERDE (MANİSASPOR)
58' Fenerbahçe inanılmaz bir golü kaçırıyor. Mehmet Topuz, ceza sahasının hemen dışında Bienvenu'nun önüne gönderdi pası ama Akaminko'dan seken topla kaleciyle karşı karşıya kalan Mehmet Topuz oldu. Mehmet, kaleciyi geçmek istedi ama yatarak son anda topa dokundu İlker.
56' Sol kanatta Caner Erkin, ceza sahası içindeki Stoch'a pasını verdi. Stoch bekletmeden topuk ile Caner'in önüne gönderdi topu ve Caner sağ çaprazdan çok sert bir şutla takımını öne geçirdi.
55'  CANER (FENERBAHÇE)
52'  BARONI (FENERBAHÇE)
50' Caner sol kanattan ceza sahasına girdi hızla ama topu ayağından açtı Caner ve savunma araya girdi.
47' Kahe ceza sahasının dışından sağ çaprazdan orta şut karışımı bir vuruş yaptı, sol kanada açılan top Fenerbahçe'nin sağ beki Gökhan'da kaldı.
46' İkinci yarı başladı.. İki takıma da başarılar diliyoruz.
İKİNCİ YARIDA GÖRÜŞMEK ÜZERE!
İLK YARI SONA ERDİ!..
45'  YİĞİT (MANİSASPOR)
45' Hakem ilk yarının sonuna 1 dakika ekledi.
43' Emre'nin pasında Caner çok güzel döndü ve topu Bienvenu'ya aktardı. Bienvenu'nun ceza sahasının hemen dışından yaptığı vuruşta top auta gitti.
41' Gökhan Gönül sağ kanattan ilerlemek isterken Klukowski ayak koydu ve topu taça gönderdi. Gökhan'ın yan hakeme itirazları vardı bu pozisyonda.
39' Caner bir kez daha sol kanattan hareketlendi ve bu kez ceza sahası dışındaki Stoch'a pasını iletti. Stoch, yerden çok etkili bir şut attı. İlker Avcıbay, yatarak kornere tokatladı topu.
37' Caner sol kanattan şık hareketlerle içeriye doğru hareketlendi ve beklenmedik bir anda ara pası ile Bienvenu'yu ceza sahasında topla buluşturdu. Bienvenu, hafif çaprazdan vuruşunu yaptı ve top yan ağlarda kaldı.
34' Gökhan Gönül sağ kanatta topla buluştu, ancak bu kez orta yapmak yerine ceza sahası dışındaki Baroni'yi topla buluşturdu. Baroni'nin uzaktan şutu az farkla üstten dışarıya gitti.
32' Akaminko savunmada çok riskli hareketler yaptı. Ceza sahasının sol kısmında ısrarla topu uzaklaştırmayan Akaminko, sonunda topu Ahmet İlhan'a aktardı ama baskı da artmıştı ve Fenerbahçe topu kazandı. Fakat Stoch, ceza sahasına girerken topu kaybetti.
30' Carlos Kahe kendi yarı alanının ilk metrelerine kadar gelip topu göğsü ile Ömer Aysan'a indirdi. Ömer Aysan topu kaybetti ama daha öncesinde Kahe'ye Ziegler'in yaptığı hareket için faul düdüğü çalındı.
27' Fenerbahçe golü buldu ama ofsayt bayrağı kalktı. Caner, sağ kanatta iki kişiden sıyrılıp ceza sahasına girdi. Caner'in şutunda top kaleci İlker'den döndü, Bienvenu kafayla tamamladı ama ofsayt bayrağı genç golcü için kalktı.
25' Karşılaşmaya Fenerbahçe'nin daha iyi başladığını söylemek mümkün. Sarı lacivertliler çoğunlukla uzun şutlar tercih ettiler şu dakikaya kadar. Manisaspor ise, hızlı oyuncularını savunmanın arkasına kaçırmayı amaçlıyor.
23' Isaac orta sahadan bir pasla Kahe'yi topla buluşturmak istedi. Serdar Kahe'den önce topa sahip oldu ve kalecisi Volkan'ı gördü. Volkan topu fazla ayağında tutsa da, pres altında uzaklaştırmayı başardı.
20' Stoch'un sol kanattan kullandığı kornerde önce savunma karşıladı. Pozisyonun devamında Caner topu önünde buldu. Caner, ceza sahası içinde yerde kalırken, hakem oyunu devam ettirdi.
18' Kahe'nin indirdiği topla Simpson hareketlendi. Isaac boş bir koşu ile Simpson'ın önünü açtı. Topu ceza sahasına kadar sürükleyen Simpson, Ziegler'in müdahalesi ile dengesini kaybetti ve mutlak pozisyonda top auta gitti.
15' Fenerbahçe Mehmet Topuz'un düşürülmesi ile rakip yarı alanın ortalarında bir serbest vuruş kazandı. Emre'nin ortasında top doğrudan kaleci İlker'de kaldı.
13' Gökhan Gönül hücuma çıktı sağ kanattan ama korner direği yakınında Klukowski'nin hareketiyle yerde kaldı, hakem devam dedi.
11' Simpson ceza sahası dışında topla buluştu ve sağ kanattaki Isaac'in koşu yoluna doğru bir pas gönderdi. Ama bu pas da hızlı ve top auta gitti.
9' Caner Erkin'in sol kanattan ortasında savunma topu karşıladı. Pozisyonun devamında Baroni, çok güzel bir pas verdi. Savunmadan seken top Bienvenu'nun önünde kaldı ama ama savunma daha önce araya girdi.
7' Caner ile sol kanattan hızla çıktı hücuma Fenerbahçe. Caner, ortadaki Stoch'a, Stoch ise daha sağındaki Mehmet Topuz'a döndü. Mehmet'in ceza sahası dışından vuruşunda yine top kaleyi bulmadı.
5' Ömer Aysan'In sağ kanattan ortasında Serdar, topu karşılayamak isterken büyük bir hata yaptı ama Kahe önünde kalan topu kontrol edip kaleye dönemedi. Serdar ise bu pozisyonda hafif bir sakatlık yaşadı.
3 'Emre'nin Caner'e pasında Ömer Aysan araya girdi. Seken top Mehmet Topuz'da kaldı, Topuz'un uzaktan şutunda ise top kaleyi bulmadı.
1' Ahmet İlhan sol kanattan ortaladı ama Serdar Kesimal topun Manisasporlu oyunculara geçmesine izin vermedi.
1' Maç başladı. İki takıma da başarılar diliyoruz.
Acı kayıplarımız Rauf Denktaş, Lefter Küçükandonyadis ve Aslı Nemutlu için saygı duruşu yapıldı.
İstiklal Marşımız okunuyor.
Takımlar sahadalar..
Bu maçın canlı anlatımında sizlerle beraber olacağız.
Spor Toto Süper Lig'de 20. hatfa mücadelesinde Manisaspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter