Federasyon Gitmeli..!



Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, NTV Spor'a konuk oldu. Spor Servisi'ne Fuat Akdağ ve Mehmet Demirkol'un sorularını yanıtlayan Aysal çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
Ünal Aysal, Yıldırım Demirören başkanlığındaki Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun seçimde önce verilen sözleri tutmadığını söylerek, genel kurul için çalıştıklarını vurguladı. "Seçiminden önce bize 'Yurtışına çıkma hedefinizi etkileyecek bir şey yapmayacağız" dediler. Mesela Sadri Şener'e de kupa sözü vermişler." diyen Aysal, TFF'nin aldığı kararlarla UEFA'nın 3-4 büyük kriterini yerle bir ettiğini savundu. UEFA'nın bu kararları kabul etmesinin mümkün olmadığını dile getiren Galatasaray Başkanı, "Şu ana kadar bizden kimse UEFA ile görüşmedi. Ama gerekirse görüşürüz" dedi.

TRANSFER HEDEFLERİ
Transfer konusundaki soruları da yanıtlayan Ünal Aysal, isim vermekten kaçındı. Ellerinde kabarık bir liste olmadığını, nokta atış hedeflediklerini vurgulayan Aysal, Avrupa'da başarılı olacak bir kadro kurmayı hedeflediklerini belirtti.

KUPA TÖRENİ
Şampiyonluk kupasını 3 saat gecikmeli ve karanlıkta almalarını da değerlendiren Aysal, İstanbul Valisi'ni eleştirdi: "Vali çıkıp 'Ben aciz kaldım, kupayı burada vermek halkın yararına değildir' diye açıklama yapsaydı, biz de sabaha kadar bekler sonra giderdik. Kupayı da postayla yollarlardı"


PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter