Quaresmaya yol gorundu..!


Carvalhal ağırlığını koydu, Quaresma dünkü antrenmana katılmadı. İlk kez gerçekleştirilen uygulamayla Q7, Avrupa Ligi listesindeki futbolcularla A takımdan 5 saat sonra idman yaptı



Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma ile Carlos Carvalhal arasındaki ipler koptu... Atletico Madrid karşılaşmasının devre arasında kendisine küfreden Q7’yi affetmeyen Portekizli çalıştırıcı, yıldız oyuncunun takımla birlikte idman yapmasını yasakladı. Tayfur Havutçu’nun tüm çabalarına rağmen Ricardo Quaresma affedilmedi ve yarınki Atletico Madrid rövanşında forma giyme şansı sıfırlandı.
‘Beşiktaş’ta çok mutluyum’
Carvalhal’ın, Ricardo Quaresma’ya yönelik yaptırımları kadroya almama kararıyla sınırlı kalmadı. Yıldız futbolcunun takımdan ayrı çalışmasına karar verildi. Böylece Q7, dün takımdan ayrı olarak UEFA listesine alınmayan futbolcularla birlikte idman yaptı. Üstelik bu antrenman, ilk kez gerçekleştirilen bir uygulamayla A takımın idmanından 5 saat sonra yapıldı. A takım saat 11’de çalışırken, Quaresma ve UEFA listesinde yer almayan futbolcuların antrenmanı 16.00’da başladı. Bu arada twitter hesabından İngilizce, Portekizce ve Türkçe bir mesaj yayınlayan Q7, “Üzgünüm benim zararımı isteyen birçok insan var ama ben Beşiktaş’ta çok mutluyum” ifadesini kullandı.    

PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter