Galatasarayda Elmander Artik Yok..!

İsveçli futbolcudaki adale sakatlığının beklenenden daha ciddi olduğu tespit edildi. Doktorların normal sezonun son 3 maçında forma giyemeyeceğini bildirdiği Elmander, Play-Off'taki ilk iki sınavı da kaçırabilir.






 Elmander şoku büyüyor... Teknik direktör Fatih Terim tarafından adalesindeki çekme nedeniyle Sivasspor karşısında dinlendirilen İsveçli futbolcu, önceki gün çıktığı idmanda şiddetli ağrılar hissedince kontrol altına alınmıştı. İlk yapılan kontrollerden sonra tedavisine başlanan Elmander’in durumu dün bir kez daha masaya yatırıldı. Sağ arka adalesinde 2. derecede zorlanma tespit edilen tecrübeli golcünün en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı bildirildi. Doktorların teknik heyete sunduğu raporda, Elmander’in kendisini zorlaması halinde oynayabileceği, ancak bu tercihin riski büyüterek daha ciddi bir sakatlığa yol açabileceği kaydedildi. Bu kötü haber, yıldız oyuncunun bitime 3 hafta kala normal sezonu tamamladığı anlamına geliyor. Ancak fikstür durumuna göre Elmander’in Play-Off’taki ilk 2 maçı kaçırabileceği de gelen haberler arasında.

Seferberlik ilan edildi
Tüm bu olumsuzluklara karşın, Terim’in sağlık ekibine verdiği talimatla Elmander için adeta seferberlik ilan edildi. Tıpta teknolojinin geldiği son nokta kullanılarak, deneyimli oyuncunun bir an önce takıma kazandırılması hedefleniyor.  





PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter