Sıkı Bileniyor..!



F.Bahçe Başkanı'nın bu nedenle savcılık kanalıyla 5-6 aylık konuşma dökümünün detayını çıkarttığı öğrenildi. Yıldırım dosyalar üzerinde Ferzan Çiftçi'yle çalışıyor.

Şike duruşmasına sayılı günler kala  Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın cezaevindeki 24 saatinin detaylarına ulaşıldı. Yıldırım tarihi duruşmaya sayılı günler kala 3-4 saat uykuyla savunmasını hazırlıyor. Yıldırım'ın avukatlığını yapacak olan eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Ferzan Çitici'yle daha sık görüştüğü öğrenildi. Hakkındaki iddiaları çürütmek için de savcılık kanalıyla telefonunun 5-6 aylık konuşma dökümünü çıkarttığı ve bununla da hakkındaki iddiaları çürüteceğine inanıyor. Yıldırım'ın etrafındakilere ,'Polis kendi işine gelen konuşmaları dosyaya koymuş. Bu konuşmaların bir önü bir de arkası var. Bununla o konuşmaları bir bir çürüteceğiz' dediği öğrenildi.   

İŞTE YILDIRIM'IN 24 SAATİ
Sabah erken uyanan Aziz Yıldırım öncelik olarak hafif bir kahvaltının ardından da günlük gazetelerin tamamını okuyor.
11.00'e kadar koğuşunda gazete okuyup iddianamenin ek klasörlerinde kendisi ve F.Bahçe'yle ilgili kısımları tekrar okuyor.
Saat 11:00'den sonra yakınları ve arkadaşlarıyla cam bölme arkasında görüşmelerini yapıyor.  eiluelyueuyilmylmiueylm
Saat 16:00'ya kadar ziyarete gelen ailesi ve arkadaşlarıyla görüşen Yıldırım'ın asıl mesaisi bu saatten sonra başlıyor.
Saat 17:00'den sabah 02:00'ye kadar avukatlarıyla yapacağı savunma üzerine çok titiz ve yoğun bir çalışmalar yapıyor.
Sabah 02:00'de koğuşuna gelen Yıldırım bir saat tv izledikten ve yapacağı savunma üzerinde çalıştıktan sonra uyuyor.

KOĞUŞTA 'TEK' KALIYOR...
F.Bahçe'nİn efsanevi futbolcularından Cemil Turan ile yönetici İlhan Ekşioğlu'yla T1'deki revir koğuşunda kalan Başkan Aziz Yıldırım, duruşmanın yaklaşması nedeniyle tek kalmayı tercih etti. Yıldırım'ın yattığı odanın savunma dosyalarıyla dolu olduğu öğrenildi. Yıldırım'ın gece koğuşuna geldikten sonra bile dosyalar üzerinde bir-iki saat çalışıp, sonra uyuduğu öğrenildi. Azil Yıldırım'ın toplam 3-4 saat uygkuyla tarihi duruşmaya hazırlandığı da öne sürülüyor.

SAVUNMAK İSTEYEN ÇOK!
Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ı savunmak için yüzlerce avukatın Metris'e geldiği öğrenildi. Hepsine tek tek teşekkür eden Yıldırım'ın sadece 8 avukatla sıklıkla görüştüğü öğrenildi. Yıldırım'ın sıkça görüştüğü avukatlardan biri de eski İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Ferzan Çitici. Yıldırım'ın bazı günler sabahın 04:00'üne kadar Çitici'yle yapacağı savunma hakkında çalışatığı öğrenildi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter