Almeida süprizi..!



UEFA Avrupa Ligi ikinci turu ilk maçında 14 Şubat Salı günü deplasmanda Braga ile karşılaşacak olan Beşiktaş, mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti.
Nevzat Demir Tesisleri'nde saat 10.30'da basına kapalı yapılan antrenman 1.5 saat sürdü. Teknik direktör Carlos Carvalhal yönetimindeki çalışma koşu ve pas çalışmları ile başladı. Daha sonra çeşitli hücum organizasyonlarını denendiği antrenman, taktik ağırlıklı çift kale maç ile sona erdi.

Antrenmana, tedavileri süren Rüştü ve Aurelio katılmazken, Hilbert ve İsmail koşulara devam ettiler. Sakatlığının tedavisi tamamlanan Almeida ise takımla birlikte çalıştı. Portekzili oyuncunun durmunun iyi olduğu ve görev verilmesi halinde Braga karşısında oynayabileceği açıklandı. Koşu çalışması yapan İsmail'in ise Braga'ya götürüleceği, ancak müsabakada oynayıp oynamayacağının maç günü netleşeceği belirtildi.

Beşiktaş, yarın saat 11.00'de basına kapalı yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek. Siyah Beyazlı kafile, yarın Braga maçı için önce havayolu ile Porto'ya gidecek. Porto'da da 50 km'lik karayolu ile Braga'ya geçilecek. Karşılaşma öncesi son antrenman ise 13 Şubat Pazartesi günü maçın oynanacağı Estádio Municipal de Braga Stadı'nda yapılacak.




PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter