Kocaman'ın 11'i


Spor Toto Süper Lig'in 19. haftası Fenerbahçe ile Gaziantepsporarasındaki müsabaka ile kapanacak. Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanacak karşılaşmada Mustafa Kamil Abitoğlu düdük çalarken, Abitoğlu'nun yardımcılarınıAsım Yusuf Öz ve Hakan Yemişken yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Çağatay Şahan.

Saat 20:00'da başlayacak karşılaşmayı Lig TV ve Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden takip edebilirsiniz. Dilerseniz Twitter üzerinden, #sporxcanli hashtag'i ile yorum yazarak Sporx Canlı Anlatım Servisi üzerinden yorumlarınızın gözükmesini sağlayabilir ve bu şekilde, maçla ilgili görüşlerinizi an be an iletebilirsiniz.

ALEX DÖNDÜ AMA...

Ligde 34 maçlık bölümün ikinci yarısına deplasmanda Orduspor ile 1-1 berabere kalarak, puan kaybıyla başlayan FenerbahçeGaziantepsporkarşısında ikinci yarının ilk galibiyetini almak istiyor.

Ligde geçen hafta sakatlığı nedeniyle kaptan Alex'in forma giyemediği sarı-lacivertli ekip, bu karşılaşmada Alex'e kavuşurken sarı kart cezalısı Emre'den yoksun olacak. Emre Belözoğlu'nun yanı sıra sakatlıkları sürenSelçuk Şahin ve Sezer Öztürk de Gaziantepspor'a karşı görev yapamayacak. Yine Afrika Uluslar Kupası için Senegal Milli Takımına gidenIssiar Dia da, Gaziantepspor maçıyla başlamak üzere, ülkesi turnuvadan elene kadar sarı lacivertli formadan uzak kalacak.

GAZİANTEP ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısına 3 puanla başlayan Gaziantepspor, çıkışını Fenerbahçe maçıyla sürdürmek istiyor.

Kırmızı siyahlılarda cezalı olan Serdar KurtuluşFenerbahçe deplasmanında forma giyemezken, PFDK tarafından şike soruşturması sebebiyle tedbirli olarak futbol oynaması yasaklanan İbrahim Akın da Şükrü Saraçoğlu'nda forma giyemeyecek. Hafta içinde antrenmanlarda takımdan ayrı çalışan Ivan de Souza ve Emre Güngör için ise son kararı teknik direktör Abdullah Ercanverecek.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan
Gökhan
Serdar
Yobo
Ziegler
Caner
M.Topuz
Cristian
Stoch
Alex
Semih

GAZİANTEPSPOR
Karcemarskas
Elyasa
Şenol
Danny
Ivan
Popov
Yasin
Orhan
Bekir
Cenk
Muhammet

STAT: Şükrü Saraçoğlu
SAAT: 20:00
HAKEM: Mustafa Kamil Abitoğlu
YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

İSTANBUL'DA GAZİANTEPSPOR 1 KEZ KAZANABİLDİ

Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasında geçmişte oynanan maçlardaFenerbahçe'nin galibiyet sayısında 32-11 üstünlüğü bulunuyor. Taraflar 8 maçta eşitliği bozamazken, Fenerbahçe toplam 103, Gaziantepspor ise 52 gol attı.

Sarı-lacivertliler, Gaziantepspor ile İstanbul'da yaptığı 25 maçta 21 galibiyet alırken, yalnızca 1 kez yenildi, 3 kez de berabere kaldı. Sarı Lacivertliler kendi evlerindeki tek mağlubiyeti 1981'de 1-0'lık skorla aldı.

Fenerbahçeİstanbul'da Gaziantepspor filelerine toplam 58 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü. İki takım arasında geçen sezon İstanbul'da yapılan maçı Fenerbahçe 1-0 kazandı.

LİG TARİHİNİN EN GOLLÜ MAÇI

54. sezonunu yaşayan lig tarihinde şimdiye dek bir maçta en fazla gol,Fenerbahçe ile Gaziantepspor arasındaki karşılaşmada filelere gitti.

1991-1992 sezonunda, 16 Mayıs 1992 tarihinde İstanbul'da yapılan maçı sarı-lacivertli ekip 8-4 kazanırken, filelere giden toplam 12 gol, ligde şimdiye dek bir maçta atılan en fazla gol olarak tarihe geçti.   
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter