Corinthians Baroni'de ısrarcı



Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Cristian Baroni'nin video kampanyası işe yaramışa benziyor...

Globo Esporte'nin haberine göre, Libertadores öncesinde kadrosunu genişletmek isteyen Corinthians, Baroni'yi almakta ısrarcı davranıyor. Geçtiğimiz günlerde Corinthians'a dönmesi için bir kampanya düzenlenen ve bu kampanyaya da bir video çekerek destek veren Brezilyalı oyuncu içinFenerbahçe'nin 16 milyon euro istediğini yazan Brezilya basını, siyah-beyalı ekibin ise kiralama alternatifini değerlendirmeye alacağı konuşuluyor.

2009 yılında Fenerbahçe'ye geldiği Corinthians'a tekrar dönmek istediği belirtilen Baroni için, Brezilya ekibinin transfer komitesi şefi Luis Paulo Rosenberg, görüşmelerin iyi geçtiğini ve şu anda bekleme aşamasında olduklarını dile getirdi.

Brezilyalı oyuncu, Corinthians'a dönmesi için başlatılan kampanyaya bir video çekerek destek vermiş ancak ardından yaptığı açıklamada: "O zamanlar transfer durumum vardı. Bu her zaman kendi içimizde hocamız ve yönetimimizle konuştuğumuz bir durumdu. Transfer gerçekleşseydi bu video yayınlanacaktı. Video bir kampanyaydı. Görüşmelerden sonra kalmama karar verildikten yayınlanmaması gereken videoydu. Bilgim dışında yayınlandı. Başta hocam olmak üzere bütün takım arkadaşlarımdan özür diledim." sözlerini kullanmıştı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter