İşte Emre Çolak ve Semih Kaya'nın sırrı


Spor Toto Süper Lig'de lider durumda bulunan Galatasaray'da Scott Pirifırtınası yaşanıyor. ABD'li kondisyoner Adam Rochstein'in görevine son verilmesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne ayak basan performans uzmanı, kısa zamanda etkisini göstermeyi başardı.

Yıllardır patlama yapması beklenen Emre Çolak'ı ilk 11'de oynayacak seviyeye getiren Piri, Semih Kaya'nın da defansın değişmez adamı olmasında kilit isim oldu.

EURO2008'de A Milli Takım'ın başında bulunan Fatih Terim'in en güvendiği isimlerin başında gelen Piri, Galatasaray'a katıldığı günden bu yana oyuncularla özel olarak ilgilendi. Futbolcuların performanslarının gelişmesi için özel program program uygulayan Amerikalı, en büyük etkisini de Emre ve Semih üzerinde gösterdi.

Semih Kaya defansın ortasında başarılı maçlar çıkarırken, Emre Çolak da son haftaların en çok konuşulan ismi oldu.

DEVRE ARASINDA DA PIRI ETKİSİ


Terim'in verdiği rapor doğrultusunda lige verilen arada dahi futbolculara özel çalışma programı çıkaran Piri, futbolcuların 90 dakika sahada kalabilmesi ve fiziksel gelişimleri için yoğun çaba harcıyor. 

ABD'li kondisyonere çok güvenen başarılı taktisyen Piri'nin ilk gekldiği günlerde Kazım Kazım ve Albert Riera'nın üzerine düşülmesi gerektiğini söylemişti.

GENÇ YETENEKLER VE SCOTT PIRI

Sercan YıldırımMertan Caner Öztürk ve Okan Derici gibi genç yeteneklerin üzerine titreyen Fatih Terim, bu oyuncuların fiziksel gelişimleri için Scott Piriile sürekli kontak halinde bulunuyor. 

Önce Semih Kaya ardından da Emre Çolak'ın başarısı Galatasaraycamiasını memnun ederken, Scott Piri'nin Okan Derici ve Mertan'ı da kısa zamanda takımda oynayacak seviyeye getirmesi bekleniyor.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter