F.Bahçe onun için devlerle kapışıyor


Moussa Sow transferinde mutlu sona ulaşamayan Fenerbahçe için transfer iddiaları bitmiyor. Bu kez İtalya cephesinden gelen haberlere göreFenerbahçe, eski göz ağrısı Milos Krasic için dünya devleri ile karşı karşıya geliyor.

Milos Krasic'in menajeri Dejan Joksimovic'in Calciomercato'ya yaptığı açıklamalar, özellikle İngiliz basınında yankı uyandırdı. Menajerin ağzından gelen açıklamalara göre Fenerbahçe, Krasic transferi için iki İngiliz, bir İtalyan ve 3 Rus takımı ile mücadele ediyor.

Bazı takımların isimlerini açıklamaktan çekinmeyen Joksimovic, "Bir çok kulüp oyuncumla ilgileniyor. Chelsea, İnter, TottenhamFenerbahçe ile birlikte adını veremeyeceğim üç Rus takımı Krasic'in peşinde" dedi.

Krasic'in önümüzdeki günlerde Juventus direktörü Giuseppe Moratta ile transferini netleştirmek için konuşacağını açıklayan Joksimovic, "Krasic bu kadar kısa sürede Rusya'ya dönmek istemiyor" diyerek üç ihtimali elemiş oldu.

Krasic'in sürpriz bir şekilde Juventus'ta da kalabileceğini ifade eden menajer, ancak bu ihtimalin kendisinin bile inanmadığı kadar uzak olduğunu söyledi.

Daha önce açıklama yapan Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Temelli de, sarı lacivertlilerin Moussa Sow ve Milos Krasic için girişimlerde bulunduğunu doğrulamıştı. Ancak Lille yönetimi dün yaptığı açıklamayla,Fenerbahçe'den Moussa Sow için gelen teklifi kabul etmeyeceklerini açıklamıştı.

2010 yazında CSKA Moskova'dan Juventus'a transfer olan Krasic, bu sezon takımın başına geçen Antonio Conte ile anlaşamamış ve sadece 7 maçta oynamıştı. Beklentileri karşılayamayarak Altın Bidon ödülüne aday da gösterilen Krasic ile, Fenerbahçe'nin yanı sıra Manchester United veManchester City gibi devler 2010 yazında da ilgilenmişti.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter