3 puandan fazlası: 3-1





Fenerbahçe son yıllarda bu kadar çaresiz kaldığı bir ilk yarı oynamadı. Gaziantepspor orta sahayı 5’leyip çabuk, ayağa pasyarı tercih etti. Kenarlara açılan toplarla her fırsatta Fenerbahçe defansının arkasına indiler. Sarı-Lacivertliler, savunma ve orta alanda yokları oynarken, Volkan kalesinde devleşti. Alex’in bile düşük pas yüzdesiyle sahne aldığı ilk bölümde, Gaziantepspor’un 2-3 farklı öne geçme girişimlerine Volkan izin vermedi. 8.
dakikada Sapara’nın ara pasıyla buluşan Bekir’in gol vuruşunu Volkan kornere çeldi. 10’da Sapara’nın sert şutunda Volkan yine gole izin vermedi. 11. dakikada Baroni’nin 20 metreden kaleye gönderdiği topta bu kez Karcemarskas başarılıydı. 12. dakikada çabuk çıkan konuk takımda Sosa, soldan çizgiye kadar indi. Dışarıya çıkardığı topu Bekir ağlara bırakmakta zorlanmadı: 0-1. Gol sonrası Fenerbahçe biraz hareketlenir gibi oldu. Ancak Baroni-Gökay orta alanda üretken olmayıp top kayıpları yaptılar. 22. dakikada Stoch’un yerden şutunu Karcemarkas çeldi. 29. dakikada Bekir sağdan hareketlendi, kale sahasına kestiği topa Popov dokunamadı. 37.
dakikada Sapara’nın sağ köşeye giden şutunu Volkan kornere çeldi. 45+1 oynanırken Stoch’a arkadan sert müdahalede bulunan Kerim, ikinci sarıdan kırmızı gördü ve Fenerbahçe iylk yarıyı 1-0 yenik kapadı.
Karanlıktan aydınlığa...
Eksik Gaziantep karşısında Fenerbahçe ikinci yarıda oyunu rakip sahaya yıktı. Telaşlı, biraz da şuursuz baskı kuran Sarı-Lacivertliler 76. dakikaya kadar hayli zorlandı. Bu dakikadan sonra sahneye çıkan Alex, takımı toparladı. 76. dakikada Alex’in Zeiegler’e attığı topu İsviçreli dışarıya kesti, Stoch yerden bir vuruşla skora denge getirdi: 1-1. 77. dakikada Alex, Baroni’ye ‘al da at’ dercesine topu yuvarladı, Brezilyalı temiz bir vuruşla tribünleri ayağa kaldırdı 2-1. 90+2’de Mehmet Topuz maçın skorunu ilan etti. Alex’in soldan ceza alanına yaptığı ortaya, gelişine sert bir vuruşla, topu ağlara gönderdi: 3-1.


PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter