İşte Fener'in sakatlık raporu..!


Fenerbahçe'de 17 maçlık periyotta toplam 15 futbolcu sakatlık sorunları yaşadı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarıyı ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe'de 17 maçlık periyotta toplam 15 futbolcu sakatlık sorunları yaşadı.

Sarı-lacivertli ekibin 15 futbolcusu geçirdikleri sakatlıklar nedeniyle çeşitli sürelerde takımlarını yalnız bıraktılar.

Uzun süreli sakatlıklar yaşayan futbolcuların tedavilerinin tamamlanmasının ardından rehabilitasyon süreleri de takıma dönüşlerini veya tam olarak performanslarını sergilemelerini geciktirdi.

-Serdar son 3 maçta forma giydi-Fenerbahçe'nin yeni sezona başlarken yaptığı önemli transferlerden birisi olan Serdar Kesimal, milli takımda geçirdiği sakatlığın ardından ancak ilk yarının son 3 maçında forma giyebildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, uzun süren tedavisinin ardından Beşiktaş derbisinden bir gün önce çalışmalara başlayan Serdar Kesimal'a 15., 16. ve 17. haftalardaki mücadelelerde forma şansı verdi.
Sarı-lacivertli ekibin orta alanı için önemli isimlerin başında gelen Mehmet Topuz ise sezon içinde 3 kez sakatlanarak toplam 7 maçta takımdan uzak kaldı.

-Emre 5, Gökhan 4 hafta sonra sezonu açtı-Sarı-lacivertli ekibin önemli isimleri Emre Belözoğlu 5, Gökhan Gönül ise 4 maç sonra sezona merhaba dedi.

Sezona sakat giren iki futbolcudan Emre Belözoğlu ilk olarak 6. haftada deplasmandaki Mersin İdmanyurdu mücadelesinde forma giyerken sezonu 11 maçta forma giyerek tamamladı. Emre, 14. haftadaki Galatasaray maçı öncesinde de Ankaragücü mücadelesinde sakatlığı nedeniyle riske edilmeyerek forma giymemişti.

Sezonun ilk maçına 5. haftadaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesiyle çıkan Gökhan Gönül, ardından bir maçta daha görev almayıp, ilk yarıyı 12 maçta görev alarak bitirdi.

Sarı-lacivertli ekipte Sezer Öztürk ilk yarının son 5 haftasını sakat geçirirken, Selçuk Şahin ve Dia 3'er, Bekir İrtegün, Volkan Demirel, Orhan Şam ve Özer Hurmacı 2'şer, Uğur Boral, Ziegler ve Semih Şentürk de 1'er maçta sakatlık nedeniyle maç kadrolarına giremedi.

Kalecilerden Serkan Kırıntılı da yaşadığı sakatlığın ardından 8 maçta takımdan uzak kaldı.

-17 maçta sakatlıkları bulunan oyuncular-Sakatlığı bulunan futbolcuların sayısı ilk yarının sonuna doğru azalırken, Aykut Kocaman'ın forma verdiği futbolcular arasında, 17 maçta sakatlıkları nedeniyle kadroda yer alamayan oyuncular şöyle:

Fenerbahçe-Orduspor: Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Orhan Şam, Özer Hurmacı

Gaziantepspor-Fenerbahçe: 
Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Orhan Şam, Özer Hurmacı

Fenerbahçe-Manisaspor:
 Emre Belözoğlu, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Serkan Kırıntılı

Kayserispor-Fenerbahçe: Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Serkan Kırıntılı

Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor: Serdar Kesimal, Emre Belözoğlu, Uğur Boral, Selçuk Şahin, Serkan Kırıntılı

Mersin İdmanyurdu-Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Serkan Kırıntılı

Fenerbahçe-Samsunspor: Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz, Serkan Kırıntılı

Beşiktaş-Fenerbahçe: Dia, Serkan Kırıntılı, Serdar Kesimal

Fenerbahçe-Kardemir Karabükspor: Dia, Serkan Kırıntılı

Sivasspor-Fenerbahçe: Dia, Serkan Kırıntılı

Fenerbahçe-Eskişehirspor: Ziegler, Semih Şentürk

Gençlerbirliği-Fenerbahçe: Mehmet Topuz

Fenerbahçe-Ankaragücü: Mehmet Topuz, Sezer Öztürk

Galatasaray-Fenerbahçe: Mehmet Topuz, Bekir İrtegün, Sezer Öztürk (Sezer aynı zamanda seyirden 
yasaklıydı)

Bursaspor-Fenerbahçe: Bekir İrtegün, Sezer Öztürk

Fenerbahçe-Trabzonspor: Sezer Öztürk

Medical Park Antalyaspor-Fenerbahçe: 
Selçuk Şahin, Sezer Öztürk

Bu arada, Mehmet Topuz 2. haftadaki Gaziantepspor maçında, Selçuk Şahin 3. haftadaki Manisaspor maçında, Ziegler 10. haftadaki Sivasspor maçında ilk yarılarda sakatlanarak oyundan çıkmak zorunda kalırken, 7. haftadaki Samsunspor maçında ikinci yarıda oyuna dahil olan Dia, sadece 8 dakika sahada kalıp sakatlık nedeniyle oyundan alınmıştı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter