Herkez Onu Dinledi..!



ATATÜRKÇÜ FENERBAHÇE'Yİ YOLUNDAN ÇEVİRME GAYRETİ
Bu karalamaların nedeni; Fenerbahçe’nin 100 yıldan bu yana sürdürdüğü temiz, ülkesever ve Atatürkçü biz Fenerbahçeliler’i yolundan çevirme gayretinden başka bir şey değildir.
GALATASARAY'A:
Galatasaray tarafından teşvik primi verildiği her yerde konuşuluyordu. Ama kimse konuyu incelemiyordu. Bugün konu kısmen de olsa gündeme geldi. Bize dolandırıcılıktan iddianamede suçlama yapan Savcı Mehmet Berk, Denizli maçıyla ilgili görevsizlik kararı vererek dosyayı Çağlayan Adliyesi’ne göndermektedir...
Galatasaray-S.Graz maçını da hep beraber tekrar tekrar seyredelim. O toleranslı şike nasıl yapılır, 22 oyuncunun nasıl şike yaptığını ibreti alem için tekrar görelim. Galatasaray’ın Malatyaspor’lu oyunculara verdiği arabaları, Bursaspor kalecisine teklif edilen şikeyi, Ankaragücü’nü 8-0 yenmesini yeniden irdelemek lazım. O zaman temiz futbolu anlarız. Son iki yıl içinde Galatasaray’ın Gökhan Ünal, Mehmet Topuz, Ali Turan, Ufuk, Sezer Öztürk’ü; bu yıl da Kayserispor’dan Amrabat’ı sözleşmeleri devam ederken; takımıyla arasını bozarak transfer yapma girişimleri, o hafta oynayacakları her rakibin en iyi oyuncularına talip olma geleneği niye suç kapsamına alınmamaktadır? Manisaspor’lu Yiğit ile Antalyaspor’lu Necati’yi de Galatasaray’la oynayacakları maçtan önce
oynatmayarak maçtan sonra transfer etmektedirler.
Bizde olunca suç, diğer takımlara sıra gelince hiç konu bile edilmemektedir.
SADRİ ŞENER'E:
Fenerbahçe’nin oynayacağı müsabakalarda görev alacak hakemlerin Fenerbahçe aleyhine karar vermemesi için girişimlerde bulunduğum söylenmektedir. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, yöneticisi Nevzat Şakar ile gazeteci Gökmen Özdemir arasındaki diyaloglar, hakem atamalarını kimlerin yaptırdığını göstermektedir. Benim aleyhimize karar vermemesi için hakemlerle ilgili girişim yaptığım söyleniyor; halbuki benim böyle bir icraatım olmadığı açıkça görülmektedir. Ancak; ben Metris’te yatmaktayım, onlar ise bu konularla ilgili suçlanmıyorlar bile. En önemlisi ise, ben hakemlerle ilgiliyim diye dinlemeye alınıyorum, başkaları alınmıyor. (Bu konuşmaları Yıldırım tapelerle belgelendiriyor).
KAMUOYUNA:
Fenerbahçe koca bir çınardır, ben de bu çınarın bir yaprağıyım. Tüm baskılara rağmen camia tek bir yaprağın bile koparılmasına izin vermeyecektir.
Ve buradan müjdelerim ki, Fenerbahçe’nin bu tavizsiz yürüyüşü bundan böyle sadece sportif olaylarla sınırlı kalmayacak, her türlü sosyal, ulusal ve yönetsel konularda Fenerbahçe taraf olarak gereken yeri alacaktır.

PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter