Fenerbahce Rekorunu Kirdi..! Deplesmanda ust uste yenildi..!



Fenerbahçe adına deplasman fobisinin iliklere kadar hissedildiği bir maç oldu Eskişehir akşamı. Dağınık, savruk bir oyunla rakibi karşısında tel tel dökülen Kanarya’nın, pozisyon üretmedeki sıkıntısına, defansif anlamdaki hatalar da eklenince ortaya çıkan tablonun umutsuzluğu bir kat daha arttı. İkinci yarı ise geriye düşen Kanarya, dengeyi kurmak amacıyla yüklendikçe geride rakibe kontratak oynayacak büyük boşluklar bıraktı. Bu, rakip oyunculardan özellikle Kamara’nın ekmeğine yağ sürüyordu. Ayrıca Ziegler’in kötü performansı da cabası. Caner’in kırmızı kartı umutları bitirecekken, Sow sahneye çıktı ancak attığı gol yeterli olmadı ve Fenerbahçe üst üste 4. deplasmanından puan alamadan döndü İstanbul’a.
5. dakikada soldan ceza alanına giren Stoch, Veysel tarafından çekilerek düşürüldü ancak hakemin kararı “penaltı ve kırmızı kart” değil, “devam”dı.
31. dakikada Erkan Zengin, Gökhan Gönül’ü çalımlayıp ortaladı, Ziegler kafa ile topu çıkarmaya çalışırken, ceza yayı çevresinde meşin yuvarlak Bülent Ertuğrul’un önüne düştü, bu oyuncunun düzgün vuruşu Eskişehir’i öne geçirdi: 1-0.
38. dakikada Stoch’un ceza sahasına çıkardığı topta, Cristian’ın vuruşu etkisiz kaldı.
45’te bu kez Alex’in ceza yayı içerisinde kullandığı frikik direkten döndü ve bu pozisyon sonrasında ilk yarının son düdüğü çalındı.
55’te Alex’in orta sahada kaptırdığı top sonrasında Eskişehir hızla atağa çıktı, Kamara’nın sert şutunda Volkan üzerine gelen topu tutamayınca, fark 2’ye çıktı: 2-0.
75’te Emre’nin yerine oyuna giren Selçuk kafayla indirdi, Sow beklemeden vurdu ve Ivesa’yı avlayarak farkı bire indirdi: 2-1.
Maç da bu skorla sona erdi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter