Bizi Kullanmasınlar...!




" ‘Cambaza bak’ taktiğiyle gündem değiştirmeye devam ediyorlar. Ama Galatasaray her zaman gereken cevabı vermiştir, yine verecektir"
Demirören’in istifasını istemekle kalmayacağım, eğer onun gibi düşünenler çoğunluktaysa, Kulüpler Birliği’ni de gözden çıkarabiliriz.
Fenerbahçe cephesinde önce Abdullah Kiğılı, ardından Cihan Kamer, Galatasaray’la ilgili olarak çarpıcı ifadeler kullanmıştı. Kamer son olarak, “Biliyorsunuz Galatasaray’ın Denizlispor-Fenerbahçe maçıyla ilgili yargıda olan bir davası var. Dönüp, ‘Ben bu işte yokum’ deme hakkı yok. Sizin Kayserispor maçınız var Amrabat’a talip oluyorsunuz, Manisa maçınız var Yiğit’e, Antalya maçından önce Necati’ye, İstanbul Belediye’den Doka ile Sivas’tan Grosicki’yle ilgili de benzer şeyler var. Bunların hepsi mi tesadüf? Ünal Aysal madem çok etik bir başkan, çıkıp, ‘Denizlispor-Fenerbahçe’ maçının incelenmesini istiyorum’ niye demiyor” açıklamasını yapmıştı.
‘Cihan Kamer, düşüncelerimi kanıtladı’
Bu sözler üzerine FANATİK olarak görüşlerine başvurduğumuz Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, “GS TV’ye yaptığım açıklamada, Galatasaray’a sataşmaların artarak devam edeceğini söylemiştim. Cihan Bey’in sözleri de, bu düşüncemin doğruluğunu kanıtlamış oldu. ‘Cambaza bak’ taktiğine devam ediyorlar. Esas problemi göstermeden, başka belgelerle gündem değiştirmeye çalışıyorlar. Galatasaray’a saldırarak kendi içinde bulundukları durumun vehametini gizlemeye çalışıyorlar. Yarınki (bugün) Kulüpler Birliği toplantısında da bu tür konuşmaların devam edeceğini tahmin ediyorum. Ama Galatasaray her zaman için gereken cevabı vermiştir, yine verecektir. Bizi kendi içinde bulundukları durumdan kurtulmak için kullanmaya kalkışmasınlar” dedi.
‘Açık açık cevap verin’ diyeceğim...
Yıldırım Demirören’in Kulüpler Birliği Başkanlığı’ndan istifasını isteyen ve geri adım atmayacağını da kaydeden Öztürk, farklı sorular da soracağını da dile getirip şöyle devam etti: “Toplantıda Demirören’in istifasını isteyeceğim gibi başka oylamaların yapılmasını da isteyeceğim. Kulüp başkanlarına, ‘Genel Kurul’da 58. madde  uygulansın kararı çıktı. Yeni başkandan bu kararı hemen uygulamasını istiyor musunuz’ diye soracağım. Ayrıca, ‘Açık açık cevap verin, mahkemenin sonucunu bekleyelim, gerekirse Avrupa’ya gitmeyelim diyen kaç kişi var’ diyeceğim. Ağırlıklı olarak ‘gitmeyelim, mahkeme sonucunu bekleyelim’ görüşü çıkarsa, Galatasaray olarak Kulüpler Birliği’ndeki durumumuzu tekrar gözden geçireceğiz, birlikten ayrılmak da seçeneklerimiz arasında olabilir” diye görüş bildirdi.

www.bedavamaclinklerin.blogspot.com
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter