Kulüpten maç saati açıklaması



Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasındaİstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın saatinin, aynı gün erkek basketbol takımının Avrupa Ligi maçı olması nedeniyle, TFF'ye yaptıkları başvuru neticesinde değiştirildiğini açıkladı. 

Fenerbahçe Kulübü, futbol takımının Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın saatinin, aynı gün erkek basketbol takımının Avrupa Ligi maçı olması nedeniyle, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) yaptıkları başvuru neticesinde değiştirildiğini açıkladı.

Kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, 25 Ocak Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yapacakları maçın başlangıç saatinin 18.00'e alınmasının, sarı-lacivertli kulübün TFF'ye yaptığı başvuruyla gerçekleştiği belirtilerek, şöyle denildi:

''Aynı gün Fenerbahçe Ülker Erkek Basketbol Takımımızın 'yeni evi' Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da oynayacağı THY Avrupa Ligi karşılaşmasının, yeni salonumuzun açılış maçı olması ve profesyonel futbol takımımızın maçı ile aynı saate denk gelmesi sebebiyle söz konusu başvuru yapılmıştır. Saat değişikliği her iki karşılaşmayı da takip etmek ve yeni salonumuzun açılış maçına gelmek isteyen taraftarlarımız ve yönetimimiz açısından talep edilmiştir.''

Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi G Grubu ikinci hafta maçında 25 Ocak Çarşamba günü saat 20.30'da İtalya'nın EA7 Emporio Armani ile Ülker Sports Arena'da karşılaşacak.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter