"Derbiye kadar kaybetmek yok"



Aykut Kocaman, şampiyonluğa giden yolun rotasını belirledi. Fenerbahçe Teknik Direktörü, ligin 20 ve 24. haftaları arasında oynayacakları 5 maçı da kazanarak, 25. haftada Beşiktaş’ı konuk edecekleri derbiye kadar kayıpsız gitmeleri gerektiğini söyleyip, futbolcularını uyardı.
Sarı-Lacivertliler, bu zorlu maratona, pazartesi günü deplasmanda oynayacakları Manisaspor maçıyla başlayacak. 21. haftada Şükrü Saracoğlu’nda Kayserispor’u ağırlayacak olan Kanarya, 22. haftada Büyükşehir Belediye ile İstanbul Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. 23. haftada Mersin İdmanyurdu karşısına taraftarının desteği ile çıkacak olan Sarı-Lacivertliler, 24. haftada Samsunspor’a konuk olacak.
25. haftada ise Fenerbahçe’yi büyük bir maç bekliyor. Kanarya, ligin ilk yarısında müthiş bir mücadele sonrası 2-2 berabere kaldığı ezeli rakibi Beşiktaş’ı Kadıköy’de konuk edecek. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın belirlediği hedefin tutturulması durumunda, futbolseverleri, yine heyecan dolu bir 90 dakika bekleyecek.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter