Seni istiyorum..!!


Galatasaray, Toulouse'ta forma giyen Umut Bulut konusunda her şeyi yapıyor. 5 milyon Euro'luk bonservis ücretine rağmen, Aslan pes etmedi. Milli futbolcuyu bizzat Fatih Terim aradı, Umut'dan “Sizle çalışmak gurur verir” yanıtını aldı.

Sezonun ilk devresini de lider olarak tamamlayan Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor... Sarı-Kırmızılılar’ın yerli listesinin en tepesinde yer alan Umut Bulut’la ilgili olarak teknik direktör Fatih Terim’in transfere el attığı öğrenildi. Fransa’nın Toulouse ekibinde forma giyen Umut’u arayan Terim’in, “Seni takımımda görmek isterim. Bu konuda için rahat olsun, kulübünle en kısa zamanda görüşülecek” dediği bildirildi. Tecrübeli forvetin bu sözlerden büyük memnuniyet duyduğu ve Türkiye’ye gelmek konusuna oldukça sıcak baktığı ifade edildi.

Riviere işleri karıştırdı

Milli futbolcunun hem menaceri Ogan Tarhan’a hem de yakın çevresine, “Fatih hocanın oyuncusu olmak benim için büyük gurur olur. Galatasaray gibi önemli bir ekipte Fatih Terim’le çalışmak elbette isterim” şeklinde konuştuğu belirtildi. Ancak Fransızlar’ın, henüz Umut’u satmak konusunda net bir karar verememesi, işleri biraz yavaşlatıyor. Bunun nedeni ise Toulouse’un diğer golcüsü Emmanuel Riviere’in geçirdiği ağır sakatlık sonrasında ne zaman sahalara döneceğinin belli olmaması! Cim Bom’un bonservis konusunda 5 milyon Euro’uya kadar çıkan Toulouse’a rağmen geri adım atmaması da, bu işi bitirmek istediğinin en önemli kanıtı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter