Fenerlilerin 'Adalet istiyoruz' protestosu!

Yaşadıkları sıkıntılı süreci birçok organizasyonla protesto eden Fenerbahçeliler, yarın bunlara bir yenisini ekleyecek. Sarı-Lacivertliler, ünlü isimler ve eski futbolcuların katılacağı Kadıköy Mitingi'yle seslerini bir kez daha haykıracak.


2011-2012 sezonunun ilk yarısı sona erdi, ancak Fenerbahçe taraftarları seslerini duyurmak adına toplu organizasyonlar düzenlemeye ara vermedi. Sarı-Lacivertliler, ‘Şike Soruşturması’ sürecinde yaşadıkları haksızlıkları protesto etmek amacıyla bir kez daha bir araya gelecek. Yarın, Kadıköy Meydanı’nda yapılacak miting, 11.00-15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Çok sayıda ünlü ismin katılacağı mitingte; sanatçılar, eski sporcular ve eski yöneticilerin de boy göstereceği bildirildi. İnternetteki ‘12numara’ isimli taraftar grubunun liderliğinde gerçekleştirilecek organizasyonun sloganı ise ‘Adalet istiyoruz...’ Kadıköy Meydanı’da kurulacak dev ekranın altında, birçok konuşmacının söz alacağı mitinge, tüm Fenerbahçeliler davetli. 



Mitinge kimler katılacak?
SANATÇILAR: Alişan, Nejat İşler, Selçuk Yöntem, Tolgahan Sayışman, Duman Grubu, Şevket Çoruh, İlhan Şeşen.
MEDYA: Ertuğrul Özkök, Uğur Dündar, Acun Ilıcalı.
ESKİ YÖNETİCİLER: Ali Şen, Ömer Çavuşoğlu ESKİ SPORCULAR: Can Bartu, teknik direktör Todor Veselinoviç, 1988-1989 sezonunun efsane kadrosu. Selçuk Yula ve 1982-1983 sezonu Fenerbahçe kadrosunun yıldızları.  Coach Tanjeviç.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter