Melo Rierayi Dovdu..! Melo ile yollar ayriliyor mu..!




Galatasaray dün Florya’da olanlarla sarsıldı. Antrenman esnasında 5’e 2 top kapma çalışması sırasında sözlü olarak atışan Felipe Melo ile Albert Riera, teknik direktör Fatih Terim’in gazabına uğradı. İmparator iki öğrencisini de soyunma odasına yolladı. Ancak sakinleşmesi beklenen iki yıldız eski bir hesabı görmekte kararlıydı! İkili birbirleriyle yumruklaşmaya başladı. Tesis çalışanlarının araya girmesiyle sakinleştirilmeye çalışılan iki oyuncudan Riera’nın kaşı açıldı. İspanyol yıldız Medical Park Bahçelievler Hastanesi’ne götürüldü. Riera’nın kaşına tam 6 dikiş atıldı.
Terim, Manisa’ya götürmüyor
Kavga, 8 ay önce yaşanan gerilimi akıllara getirdi. 17 Ağustos’ta Atina’da oynanan hazırlık maçında o dönem Olympiakos forması giyen Riera ile Melo gerilim yaşamış, bir pozisyonda Melo eski rakibi, yeni takım arkadaşı Riera’ya diziyle vurmuştu. Yöneticiler Ali Dürüst ve Abdurrahim Albayrak’ın da tesislerde bulunduğu esnada yaşanan bu olay nedeniyle Fatih Terim’in, iki oyuncuyu da Manisa’ya götürmeyeceği, ardından ceza verileceği öğrenildi. Kavga sonrası kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamayla ikili arasında yaşananlar doğrulandı. Açıklamada, “Söz konusu futbolcular hakkında kulübümüz iç disiplin talimatı ve düzenlemelerinin ivedilikle ve kararlılıkla uygulanacağını bildiririz” ifadesi kullanıldı.
SABIKA DOSYASI
Balotelli’ye dirsek: 5 Aralık 2009’daki Juventus-Inter maçında Balotelli’ye dirsek attı. Bu hareketinin ardından ikinci sarı kartı görüp atıldı.

Gattuso ile kavga: 17 Ağustos 2009’daki maçta Gattuso ile birbirine girdi. Ancak özel maç olduğu için kırmızı kart görmedi.

Rakibine tekme: 6 Ocak 2010’da Juventus-Parma maçında Paci’ye ayak tabanıyla tekme attı. Henüz 17. dakikada kırmızı kart gördü.

Finallerde atıldı: 2 Temmuz 2010’daki maçta Hollanda 2-1 önde iken Robben’e yaptığı hareketle kırmızı kart gördü.

Pepe’yle düello! 25 Haziran 2010 Dünya Kupası’ndaki Portekiz maçında Pepe ile karşılıklı sert müdahalelerde
bulundu. Her ikisi de sarı kart gördü. Portekiz’de Scolari Pepe’yi 40’ta, Sambacılar’da da Dunga, Melo’yu 43’te oyundan aldı.

Mahmut’a kafa: 11 Eylül 2011’de İstanbul Belediye’den Mahmut’a kafa attı. Hakem Özgür Yankaya pozisyonu görmeyince ceza almadı.
MİNİ YORUM
Riera’nın kaşına tam 6 dikiş atılmasına neden olan Melo’yla zaman kaybetmeden yolların ayrılabileceği ileri sürüldü. Brezilyalı’nın olayda suçlu olduğunu düşünen yönetimin, kiralık olarak forma giyen Melo’yu, Süper Final başlamadan önce takımdan gönderebileceği iddia edildi. İkinci Başkan Ali Dürüst, “Fatih hocanın raporu oğrultusunda kulüp disiplin talimatlarını uygulayacağız” dedi. Öte yandan sezonun genelinde idmanların büyük bölümü basına kapalı gerçekleşirken bugün çalışmada tesislerin kapılarının açılacağı duyuruldu.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter