Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri Fenerbahce Trabzonspor Macini seyret , Fenerbahce Trabzonspor Macini seyret , Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri , Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri,Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri

Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri , Fenerbahce Trabzonspor Macini izle , Fenerbahce Trabzonspor Macini seyret , Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri , Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri,Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri




E-mail adresinizi giriniz:

Lütfen E-Mail adresinizide onaylayınız.


Fenerbahce Trabzonspor Maci Linkleri

Verilmiştir. Maç Sonucu 

Fenerbahçe : 2 Trabzonspor :0

Maçın dakikalarına gelince:
Dakika 7: Zokora uzaktan kaleyi yokladı. Top az farkla dışarıya gitti.
Dakika 8: Alex, ceza sahasına hareketlenen Sow'un önüne bıraktı. Senegalli bomboş durumda topu kaleciye nişanladı.
Dakika 19: Sağ taraftan bindiren Gökhan, Olcan'dan sıyrıldıktan sonra sol ayak içi ile plaseyi yaptı. Top üst direkten geri geldi.
Dakika 22: Halil, Baroni'den çaldığı topu, ceza alanına girmeden çerçeveye gönderdi.Top üstten auta giderken, maçın hakemi kornere hükmetti.
Dakika 26: Alex'in pasıyla buluşan Gökhan, sağ taraftan bindirdi. Arka direğe yaptığı ortada Sow'un vole denemesi, üstten farklı bir şekilde dışarıya gitti.
Dakika 36: Alex, Baroni'yi gördü. Brezilyalı futbolcu topu düzeltip sağına aldıktan sonra 25 metreden çok sert vurdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı da bu skorla sona erdi.
Dakika 61: Colman'a yapılan baskı sonrası topla buluşan Baroni, sağdan ceza alanına hareketlendi, arka direkten bulunan Sow'u gördü. Sow, yerden vuruşla skoru 2-0'a taşıdı.
Dakika 63: Fenerbahçe savunmasının göbekteki bir anlık şaşkınlığından yararlanan Serkan, Volkan'la karşı karşıya kaldı. Ancak Volkan gole izin vermedi. Bu dakikadan sonra maçın üstünlüğü tamamen Fenerbahçe'ye geçerken, karşılaşma 2-0 sona erdi.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter