Fatih Terimden aciklama..! Gereken ceza verilecektir..!




Melo vurmuş, Riera'nın kaşı açılmış. Sonra herkes kendi yoluna gitmiş...
Yerlerde sürünme, abartılı bir durum yok.
ikisini de buraya getirtir, öpüşün derdik ama bu doğrusu değil...
Her zaman sahne önü gösteriliyor ama sahne arkasını idare etme becerisini gösteriyoruz. Bu sefer paylaşmamız gerektiğini ifade ettik...
Bu paylaşılması gereken blir şeydi. Fiziki müdahale var ortada bir dikiş var...
İki oyuncu da bugünkü antrenmana çıkmadı. Galatasaray'ın bir disiplin talimatı var ama önce kendi değerleri var. Yaklaşımı doğru olmayan disiplin cezaları herkese çarptırılacaktır. Olabilecek en büyük ceza verilmesini yönetimden istedik. İkisine de eşit ceza verilecek.
Burada antrenmana çıkmayacaklar, arkadaşlarımız öbür tarafta antrenmana çıkacaklar. Malzemelerini ve antrenör vereceğiz...
Bizimle Manisa'ya gelmeyecekler, bizimle antrenmana çıkmayacaklar...Ama şampiyonluk kutlamalarında olacaklar mı, ilerleyen dönemde daha ayrıntılı değerlendireceğiz. Şampiyonluk yolunda bizimle beraber olacaklar mı olmayacaklar mı , kolkola gidecek miyiz, bunu buradan söylemeyeceğim şimdilik, kimse merak etmesin, Galatasaray buradan yara almadan ve güçlenerek çıkar..."
Tecrübeli teknik adam, iki oyuncunun takıma dönüp dönmeyeceğinin ilerleyen günlerde netlik kazanacağını belirterek, "Melo iyi bir oyuncu olduğu için aldık. Galatasaraylı taraftarların da sevdiği bir oyuncudur. Ancak Melo sadece bugün birşey yapmadı. Teknik adam arkasını döndüğü zaman futbolcular elbet birşeyler oluyor. Bazı şeyleri görmezden geleceksiniz yoksa takımda oyuncu kalmaz. Melo, tarihinde oynamadığı kadar iyi oynuyor ve takıma faydalı da oluyor. Galatasaray'ın kendine ait değerleri vardır. Aslolan Galatasaray'dır. Bu kadar doğru giderken, bu kadar nazara açık ilerlerken ufak tefek de nazar boncukları olacaktır. Fakat bu olayın da cezasız kalması mümkün değildir. Ceza bir kaç şekildir, nasıl bir ceza vereceğimizi ilerleyen günlerde göreceğiz. İki oyuncunun daha sonra bizimle olup olmayacağını da önümüzdeki günlerde göreceğiz" dedi.
Melo ve Riera'nın görüşme isteklerini kabul etmediğini de sözlerine ekleyen Terim, "Olaylar çizgiyi aştığı için kamuoyu ile paylaşıyorum. Şu an iki futbolcunun da üzgün olduğunu biliyorum ve dünden beri de görüşme isteklerini kabul etmiyorum. Şampiyonluk yolunda bizimle birlikte olacaklar mı olmayacaklar mı ilerleyen günlerde göreceğiz" diye konuştu.


PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter