Biletixten Taraftarlara Ozur..! Super Final Maclarını İzle Super Final Mac Linkleri




Biletix’ten yapılan açıklamada, Beşiktaş’ın, Süper Final karşılaşmalarının biletlerini 3’lü paket şeklinde 7 Nisan Cumartesi günü satışa açıldığı belirtilerek, şöyle denildi:
"Hafta sonu boyunca ilgili etkinlik sayfasına girildiğinde, herhangi bir etkinlik tarihi belirtilmemiş olup, ’Tarihlerin daha sonra açıklanacağı’ özellikle vurgulanmıştır. Bununla birlikte, satışa açma işlemi sırasında teknik olarak sisteme bir tarih girilmesi zorunluluğu nedeniyle arkadaşlarımız maçların başlayacağı 14 Nisan tarihinden itibaren tamamen farazi bir şekilde belirledikleri tarihleri sisteme girmişler. Ancak sistemi satışa açtıktan sonra, rutin uygulamanın dışında kalması nedeniyle bu tarihleri silmeyi gözden kaçırmışlardır.
Bu da ’Satın Al’ işlemine geçildiğinde, girilmiş olan tarihlerin müşterilerimize yansıması ile sonuçlanmıştır. Tamamen dikkatsizlikten kaynaklanan bu yanlışlık fark edildiğinde, gerekli düzeltme yapılmış ve sistem eski formatına döndürülerek maçların başlama tarihi olan 14 Nisan olarak yenilenmiştir. Bugün saat 12.00’de Türkiye Futbol Federasyonu tarafından canlı yayında gerçekleştirilen kura çekiminin paralelinde netleşen tarihler, sistemimize yeniden manuel olarak girilmiştir. Biletix olarak, bu yanlışlıktan ve neden olduğumuz tartışmalardan dolayı tüm kamuoyundan özür dileriz."


PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter