Sivasspor Manisasporu 3 -1 le gecti..!

Sivasspor Manisasporu 3-1 yenerek , manisasporu küme düşen diğer takımların arasına ekledi. Manisaspor 32 puıanda kalırken , sivasspor aldığı 3 puıanla 47 puana yükseldi.




 Manisaspor Manisa 19 Mayıs Stadı'nda Sivasspor'u konuk etti. Düşme potasından bir türlü kurtulamayan, mutlak galibiyet parolası ile maça çıkan Manisaspor, 7. dakikada Kadir Pekmezcinin golüne engel olamadı ve Sivasspor 1-0 öne geçti. Manisaspor 38. dakikada Ferhat Çökmüş'ün golüyle beraberliği yakaladı ve maçın ilk 45 dakikası bu skorla sonuçlandı, 1-1.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Erman Kılıç 71. dakikada Sivasspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti. Karşılaşmanın 86. dakikasında Ricardo Pedriel Suarez skoru tayin etti.Karşılaşmada başka gol olmayınca Sivasspor 3 golle 3 puana uzanan takım oldu.

Bu sonucun ardından Sivasspor 47 puan 5. sıraya yükseldi ve Beşiktaşla arasındaki puan farkını maç fazlasıyla 6 puana düşürdü. Alt sıralardan bir türlü kurtulamayan Manisaspor ise 32 puanda kalarak 17. sıraya geriledi ve Ankaragücü'nden sonra küme düşen ikinci takım oldu. 



PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter