Rustu geri donuyor..!



Beşiktaş’ta kalede yaşanan sıkıntılara noktayı Rüştü Reçber koyacak... Son haftalarda yaptığı hatalarla dikkat çeken Cenk Gönen, eldivenleri sakatlığından kurtulan Rüştü Reçber’e teslim edecek. Belinden yaşadığı rahatsızlık nedeniyle haftalardır formasından ayrı kalan deneyimli eldiven, dün takımla çalışmalara başladı. Kendisini oldukça iyi hisseden ve antrenmanın formda isimleri arasında gösterilen Rüştü’nün, Trabzonspor maçında ilk 11’de görev yapmasına kesin gözüyle bakılıyor. Teknik direktör Carlos Carvalhal, moralsiz olan Cenk’in yerine Rüştü’yü oynatmak istiyor.
‘Biz bir takımız’
Zor günler geçirdiğini belirten Rüştü, “Formamdan ayrı kaldığım için üzgünüm. Ancak benim yokluğumda Cenk de iyi maçlar çıkardı. Sadece bir-iki hataya bağlı kalıp, eleştiriler yapılmamalı. Cenk iyi bir kaleci ve Beşiktaş’ın kalesini uzun yıllar koruyacak. Biz bir takımız, Beşiktaş’ın başarısı için elimizden geleni yapacağız” dedi.
BİR GÖRÜŞ
Sahip çıkmak gerekiyor
Önemli olan Cenk’in son maçlarda yaptığı 1-2 hata değil, genel olarak sezonun genelinde ne yaptığı... Bu sezon genel olarak da çok iyi bir görüntü çizdi. Herkes hata yapar, hepimiz yaptık. Rüştü’nün yokluğunda böylesine zorlu bir sezonda tek başına savaştı. Kimse bilmez ama Cenk bel ağrıları nedeniyle bir çok maça sakat sakat çıktı. Dinlenmesi amacıyla idman bile yapmadan maçlarda oynadı. Bence böylesine genç oyunculara olumlu bakalım, Cenk henüz 20 yaşında. Sabredersek hem Beşiktaş, hem de Cenk kazanacak.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter