Ridvan Dilmen Aykut Kocamani Topa Tuttu...!

Rıdvan Dilmen'den Aykut Kocaman'a eleştiri: “Arkadaşıyım ama Aykut Hoca'nın sistemini eleştirmek zorundayım. Skor avantajına rağmen geriye yaslanarak rakibe büyük fırsatlar verdi.”



Sow ve Alex’in muhteşem golleriyle 15. dakikada 2-0’lık üstünlüğü yakalayan Fenerbahçe’nin, daha sonra durması ve 90 dakikadan 2-2’lik beraberlikle ayrılması, eleştiri oklarının teknik direktör Aykut Kocaman’a yönelmesine yol açtı. Taraftarlar, Kocaman’ın oyuncu değişikliklerinde büyük yanlış yaptığını iddia edip, “Alex ve Stoch gibi iki oyuncu nasıl çıkarılır” diye tepki gösterdi. Spor yazarları ve yorumcular da, Aykut Kocaman’ın hatalı değişiklikler yaptığını dile getirirken, skor avantajına rağmen takımını iyi yönetemediği eleştirilerini yöneltti. Fenerbahçe Teknik Direktörü’ne bir eleştiri de eski takım arkadaşı, spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’den geldi. Dilmen, NTV’de maçtan 
sonra yaptığı yorumda, bir soru üzerine, Aykut Kocaman’ın sistemini eleştirmek zorunda olduğunu belirterek, “Çünkü eleştirmezsem, ‘arkadaşı diye böyle yapıyor’ derler. Fenerbahçe, elde ettiği skor avantajına rağmen geriye yaslanarak, rakibine büyük fırsat verdi. Bunda da Aykut Kocaman’ın hatası vardı” sözlerini sarfetti. 



PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter