Karar Degisti..! Bedava Mac Linkleri






Beşiktaş'ın seyircisiz oynama cezası nedeniyle sadece kadın ve 12 yaşaltı çocukların izleyeceği maçta Trabzonlu kadın ve çocuklara İstanbul Emniyeti'nden veto gelmesine rağmen, iki kulüp arasındaki görüşmelerin ardından bordo-mavili taraftarlara 1600 davetiye-bilet ayrıldı.

Trabzonspor'dan yapılan açıklamada, "Takımımızın Pazar akşamı İstanbul'da Beşiktaş'la oynayacağı Spor Toto Süper lig müsabakası için misafir takım tribününde maç izlemek isteyen taraftarlarımıza yönelik daha önce alınan karar, kulübümüzün yaptığı girişimler sonucunda değiştirildi. Buna göre Beşiktaş karşılaşmasını takip etmek isteyen Bordo-Mavili kadın ve çocuk taraftarlar için misafir takım tribünü açılacak. Uygulamaya göre Fi Yapı İnönü Stadı'nın deniz tarafındaki eski açık tribününe ait 66 ve 67 nolu turnikelerden Trabzonspor kadın ve çocuk taraftarlarımız stadyuma giriş yapabilecekler. Taraftarlarımız için hazırlanan 1600 giriş bileti maç günü saat 11.00'den itibaren rakip takım bilet gişesinden temin edinebilinecek" denildi.
Beşiktaş ve Emniyet'e teşekkür

Trabzonspor Kulübü, yaptığı açıklamada ayrıca, "Misafir takım tribünü haricindeki yerlerden davetiye alan Trabzonsporlular ise maç günü gerek pankartlar gerekse de anonslar vasıtasıyla ilgili tribüne yönlendirilecekler. Yaşanan bu süreçte girişimlerimize hassasiyet gösteren İstanbul Emniyet Müdürlüğü ile Beşiktaş Kulübü yetkililerinde teşekkür ediyor, futbolun Fair–Play ve centilmenlik ruhuna sahip çıkan bu anlayış tarzının örnek olmasını diliyoruz" ifadesi kullanıldı.
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter