Haydi Kartal Sevindir Bizi...!




Altı futbolcu ceza sınırında
Atletico Madrid maçı öncesinde Beşiktaş’ta 6 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Siyah-beyazlılarda, Ricardo Quaresma, Tomas Sivok, Egemen Korkmaz, Veli Kavlak, Fabian Ernst veİbrahim Toraman, Atletico Madrid karşısında sarı kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve rövanş maçında forma giyemeyecek. Atletico Madrid’de ise Luis Perea bugün kart görmesi halindeİstanbul’da takımlarını yalnız bırakacak.
 
‘Final gibi bir maç olacak’
Dieago Simeone ile birlikte basın toplantısına katılan Atletico Madridli futbolcu Gabi Beşiktaş’a saygı duyduklarını dile getirdi. İspanyol futbolcu, “Büyük kulübüz, istediğimizi biliyoruz ama Beşiktaş’a da saygı gösteriyoruz. Bizim için çok önemli, final gibi bir maç olacak. İlk maçta gol yemeden galip gelmek bizim için çok önemli” yorumunu yaptı. Başarılı orta saha oyuncusu, Simao hakkında yöneltilen bir soruya, “Uluslararası çapta önemli bir futbolcu ama bizim rakibimiz olacak” dedi. Gabi ayrıca, Beşiktaş’a karşı oynayamayacak  Diego ve Arda’nın önemli futbolcular olduğunu ancak onların yerini dolduracak, oynamaya çok hevesli takım arkadaşları bulunduğunu dile getirdi.

Courtois temkinli
Atletico Madrid kalecisi Courtois, kendilerini Beşiktaş ile iki zorlu maçın beklediğini söyledi. Kulübüninternet sitesine açıklama yapan Belçikalı genç kaleci, “Beşiktaş güçlü bir rakip ancak evimizde kazanmalıyız. Quaresma, Simao, Almeida gibi kaliteli ve tanınmış futbolcuları var. Gerçekten zor maç olacak” ifadesini kullandı.

B takımdan zorunlu takviye
Atletico Madrid, Beşiktaş maçının son hazırlığını dün Vicente Calderon Stadı’nda gerçekleştirdi. 5 futbolcusu eksik olan İspanyol ekibi, B takımından 4 futbolcusunu (1’i kaleci) da antremana çıkardı. Sakat olan futbolculardan Arda ve Antonio Lopez, takımdan ayrı olarak sahaya çıkarak, fizyoterapisteşliğinde düz koşu yaptı. Arda, kendisine seslenen Türk gazetecilere, “Ooo hemen gelmişsiniz” diye cevap verdi.
Atletico’ya eleştiri geldi
İspanyol spor gazetelerinden AS, La Liga takımları arasında son 8 yılda 75 futbolcu transfer eden ve toplamda 333 milyon euro harcayan Atletico Madrid’in, buna rağmen kendisinden daha az harcama yapan Valencia, Sevilla ve Villarreal’in elde ettiği başarıların arkasında kaldığını belirtti. İspanyol ekibinin bu sezon ligde ilk 4’e girememesi ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacak olması halinde 20 milyon euro kayıba uğrayacağına değinildi.


PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter