Gorev Stoch'ta..!






Ligde son 4 deplasman mücadelesini yitiren sarı-lacivertli ekip, ligden düşmesi daha önce kesinleşen Ankaragücü karşısında 3 puan arayacak.
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Son deplasman galibiyetini 20. haftada Manisasporkarşısında alan Fenerbahçe, bu maçtan sonra rakip sahalarda çıktığı 4 maçta galibiyet yüzü göremedi.
Fenerbahçe'de Ankaragücü mücadelesinde kaptan Alex'in de aralarında bulunduğu toplam 4 futbolcukart cezası nedeniyle forma giyemeyecek.
Fenerbahçe'nin Gençlerbirliği'ni 6-1 yendiği maçta gördükleri kartlarla cezalı duruma düşen kaptan Alex, Serdar Kesimal ve Cristian'ın yanısıra, Eskişehirspor maçındaki kırmızı kartıyla 3 maç ceza alanCaner Erkin takımda yer alamayacaklar.
Fenerbahçe'de cezalıların yanı sıra, 3 futbolcu da sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Gökhan Gönül, Mehmet Topuz ve Orhan Şam Ankaragücü maçında forma giyip birer sarı kart daha görmeleri durumunda 31. haftadaki Galatasaray maçında cezalı duruma düşecek.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, cezalı futbolcularının çokluğu nedeniyle Ankaragücü mücadelesinde takımında zorunlu değişiklikler yapacak.
Aykut Kocaman'ın kaptan Alex'in görevini, daha önce de yaptığı gibi son haftaların etkili ismi Stoch'a vermesi beklenirken, orta alanda Selçuk Şahin ile sol açıkta Dia şans bulabilir.


PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter