Galatasaray Sivas Mucadelesi Sizlerle..! [Galatasaray Sivas Linkleri , Atv izle , Canli Atv kanali , Aslan Sivas mucadelesi , Bedava Mac Linkleri]

PlayOff dan önce şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Galatasaray, gözünü Türkiye Kupası'na çevirdi. Galatasaray bugün evinde Sivas'ı devirip yola devam etmek ve sezonu çifte kupayla tamamlamayı hedefliyor.




Kadıköy’de Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalıp, aradaki 9 puanlık farkı koruyan ve Play-Off öncesi şampiyonluk yolunda büyük bir avantaj yakalayan Galatasaray, rotayı Türkiye Kupası’na çevirdi. Sarı-Kırmızılılar, bugün 4. turda Sivasspor’u Türk Telekom Arena Stadı’nda konuk edecek. Saat 20.30’da başlayacak olan maçı kazanıp yola devam etmek isteyen Aslan’ın asıl hedefi kupayı müzesine götürmek. Cim Bom böylece şampiyonluğu Türkiye Kupası’yla taçlandırarak sezonu çifte kupayla tamamlamanın hesaplarını yapıyor. Galatasaray’da zorlu Sivasspor mücadelesi öncesi eksik oyuncu yok. Ancak hafif sakatlığı bulunan Elmander’in dinlendirilmesi bekleniyor. Konuk ekipte de sakat ya da cezalı futbolcu bulunmuyor.
Hazırlıklar tamamlandı
Diğer yandan Cim Bom’da zorlu maçın hazırlıkları dün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmanla tamamlandı. Sarı-Kırmızılılar bu çalışmanın ardından kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Galatasaray bu karşılaşmadan sonra da ligdeki Trabzonspor sınavına ara vermeden hazırlanacak.






PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter