Galatasaray Genclerbirligi Maci Saat 19 da sizlerle..!



Zorlu Sivas deplasmanından 4 farklı skorla dönen ve en yakın rakibi Fenerbahçe’yle 9 puanlık farkı koruyan Galatasaray, bugün Türk Telekom Arena’da sahne alıyor. Önümüzdeki hafta Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanacak derbi öncesi son kritik sınavına çıkacak olan Aslan, galibiyete kilitlenmiş durumda. Teknik direktör Fatih Terim sürekli olarak, “Saracoğlu’na 9 puan farkla gidelim” uyarısında bulunurken, Gençlerbirliği karşılaşmasında hata istemiyor, oyuncularına sık sık uyarılarda bulunuyor. Bugün saatler 19.00’u gösterdiğinde Sarı-Kırmızılı futbolcular sahada, akıllar ise sonraki hafta oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasında olacak.
İdeal kadro sahada
Tam kadro olarak çalışmalarını tamamlayan Galatasaray’da, Fatih Terim ideal 11’ine dönüyor. Engin Baytar cezalı olduğu için Sivasspor karşısında Riera’ya forma veren İmparator, bugün Engin’i yeniden sahaya sürecek. Necati ceza sınırında olmasına rağmen ileride yine Elmander’le birlikte görev yapacak.
Necati Ateş siftah peşinde
Devre arasında yuvaya döndükten sonra Sarı-Kırmızılı formayla çıktığı 5 maçta, rakip fileleri 5 kez havalandıran Necati Ateş, bugün Arena’da siftah yapmak amacında. 5 golü de deplasmanda oynanan karşılaşmalarda kaydeden tecrübeli futbolcu, bu kez Sarı-Kırmızılı taraftarlar önünde fileleri havalandırmak istiyor. Necati, son oynanan Sivas maçında 2 gol atıp, 1 de asist yapmıştı.
Cim Bom’da 4 yıldız sınırda
Gençlerbirliği karşılaşması 4 futbolcu için ayrı bir önem taşıyor. Galatasaray’ın kilit isimleri Muslera, Semih Kaya, Ujfalusi ve Necati Ateş sarı kart sınırında bulunurken, bu oyunculardan herhangi biri kart görmesi durumunda önümüzdeki hafta oynanacak Fenerbahçe derbisinde forma giyemeyecek.  Bugünkü maçta düdük çalacak olan hakem Hüseyin Göçek bugüne kadar Cim Bom’un 6 karşılaşmasını yönetti ve 17 sarı, 1 de kırmızı kart gösterdi. Fatih Terim ise oyuncularından dikkatli olmalarını istedi.
Baros görev bekliyor
Necati Ateş geldikten sonra teknik direktör Fatih Terim’in ilk 11’de şans vermediği Milan Baros’un idmanlarda bir hayli hırslı olduğu bildirildi. Hocasından forma bekleyen Çek yıldızın, Gençlerbirliği karşılaşmasının ilerleyen bölümlerinde sahada olması bekleniyor. Fenerbahçe derbisi öncesi Necati sarı kart sınırında olduğu için Terim’in, tecürebil oyuncuyu fazla riske etmeyeceği öğrenildi.
Arena’da şov zamanı
Sarı-Kırmızılı taraftarlar, Gençlerbirliği maçının biletlerine yoğun ilgi gösteriyor. 22 bin kombine sahibinin olduğu Arena Stadı’nda, 25 bin biletin satışa çıkartıldığı bildirilirken, Galatasaraylı futbolseverlerin yaklaşık 20 bin bileti tükettiği öğrenildi. Bugün oynanacak kritik karşılaşmada tribünlerin tıklım tıklım olması beklenirken, taraftarlar takıma her zamanki gibi 90 dakika destek verecek. İçeride oynanan son maç olan Beşiktaş sınavında, tribünlerde 3 boyutlu pankart açılmıştı.

PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter