Fenerbahce Baskanindan Aciklama

Yönetimin, futbol takımına verdiği yemekte bir konuşma yapan Asbaşkan Ali Yıldırım, “Size Başkan'ın selamını getirdim. O size inanıyor ve galibiyet bekliyor” dedi. 






Galatasaray derbisi öncesi Fenerbahçe Yönetimi ile teknik heyet ve futbolcular, Çengelköy Rigel Restaurant’taki moral yemeğinde bir araya gelirken, yemeğe Başkan Aziz Yıldırım’ın sözleri damga vurdu. Yöneticiler Ali Yıldırım, Murat Özaydınlı, Ömer Temelli, Mithat Yenigün, Hakan Dinçay, Hüseyin Ersan Topbaş, Yasemin Merçil, Turan Şahin ve Ünal Uzun, teknik direktör Aykut Kocaman, idari menacer Hasan Çetinkaya, futbolcularla Samandıra Personeli’nin katıldığı yemekte bir konuşma yapan Ali Yıldırım,”Önümüzde çok önemli bir maç var. Yönetim Kurulu ve taraftarlar size güveniyor. Biz, bir aileyiz. Birlik-beraberlik havası içinde sahada sizler, tribünde taraftarların bu maçı kazanmak için her türlü emeği göstereceğine inanıyoruz.”

‘Bizim, size olan güvenimiz tam’

“Asla unutmamanız gereken en önemli şey; yönetimiyle, sporcusuyla, taraftarıyla hepimizin bir aile olduğudur. Zor günler yaşadığımız bu zamanda, bütün aile üyeleri birbirine en iyi şekilde destek oldu. Sizlere olan güvenimiz tam” dedikten sonra, bir an durdu ve devam etti: “Sizlere Başkanımız Aziz Yıldırım’ın selamını getirdim. Başkanımız sizlere inanıyor ve güveniyor. Derbiyi kazanacağınızdan son derece emin. Sizden güzel bir oyunla galibiyet bekliyor. Bizler de tüm enerjinizi sahaya yansıtacağınıza inanıyoruz.” 

‘Sizler bu maçın önemini biliyorsunuz’

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Ali Koç da, 
“Bu zamana kadar gösterdiğiniz mücadeleden son derece memnunuz. Zor günlerde hepiniz elinizden gelenin en iyisini yaptınız. Yarın da (bugün) size güveniyoruz. Sizler bu maçın önemini biliyorsunuz” dedi. Daha sonra takım adına yeni transfer Moussa Sow ve İssiar Dia birer konuşma yaptı. 
İki futbolcu da, derbinin önemini bildiklerini ve ellerinden gelenin en iyisini yapacakları sözünü verdi.  


PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter