Disi Kartallar..! Bedava Mac Linkleri



Gençlerbirliği maçındaki kötü tezahürat nedeniyle PFDK’dan ceza alan Beşiktaş, bugünkü Trabzonspor karşılaşmasını kadınlar ve çocuklar önünde oynayacak. Kötü hava şartlarına rağmen, Siyah-Beyaz renklere gönül veren taraftarların davetiyeleri büyük ölçüde tükettikleri bildirildi. Numaralı ve kapalı tribünde biletler tükenirken, yeni açık davetiyelerine de taraftarların ilgi gösterdiği kaydedildi. İstanbul’u etkisi altına alan kötü hava şartlarına rağmen maç saatinde stadın dolması bekleniyor.x
Misafir tribün dolacak
İki kulüp arasındaki anlaşma sonrasında maça alınmalarına karar verilen kadın ve çocuk Trabzonsporlular da tribündeki yerlerini alacaklar. Yaklaşık bin 600 Bordo-Mavili futbolseverin, bugün sabah saatlerinden itibaren dağıtılacak davetiyeleri alacakları ve mücadeleyi izleyecekleri öğrenildi.
Havalimanında karşılama
Trabzonsporlu taraftarlar, dün akşam saatlerinde İstanbul’a ayak basan takımlarını bağırlarına bastılar. Türk Hava Yolları’nın tarifeli uçağıyla inen Bordo-Mavili kafileyi yaklaşık 100 kadar futbolsever karşıladı. Taraftarlar, teknik heyet ve oyunculardan imza almak için birbirleriyle yarıştı.














Fırsatı Yakala yazısına tıkladıktan sonra kapanacaktır..
















PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter