Atletico inadini surduruyor..!

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 3. turdaki rakibi Atletico Madrid, bu sezon Avrupa kupalarında başarılı sonuçlar alıyor.


UEFA Avrupa Ligi’ne 3. ön eleme turundan başlayan İspanyol ekibi, oynadığı 13 maçta sadece 1 kez mağlup olurken, 11 galibiyet, 1 de beraberlik aldı.

Ön eleme, play-off turu, grup aşaması, 2. ve 3. turda yaptığı 13 maçta rakip fileleri 28 kez havalandıran Atletico Madrid, kalesinde ise sadece 7 gol gördü.

Son 6 maçını kazandı

Atletico Madrid, bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde oynadığı son 6 maçı da kazandı.
Bu sezon tek mağlubiyetini grup maçında 2-0’lık sonuçla deplasmanda İtalya’nın Udinese takımı karşısında alan Atletico Madrid, daha sonra yaptığı 6 UEFA Avrupa Ligi maçında da sahadan galibiyetle ayrıldı.

Deplasmanda 4 galibiyet, 1 yenilgi

İspanyol ekibi, UEFA Avrupa Ligi’nde bu sezon deplasmanlarda 6 kez sahaya çıktı.
Bu 6 karşılaşmanın 4’ünde sahadan galibiyetle ayrılan Atletico Madrid, 1 mağlubiyet, 1 de yenilgi aldı. İspanyol takımı, deplasmanlarda 11 gol atarken, sadece 4 gol yedi.

Arda Turan, Beşiktaş’a karşı
Sezon başında Galatasaray’dan Atletico Madrid takımına transfer olan milli futbolcu Arda Turan da Avrupa kupalarında ilk kez bir Türk takımına karşı mücadele edecek.

Madrid’deki ilk maçta sakatlığı nedeniyle oynayamayan Arda Turan, Galatasaray formasıyla, siyah-beyazlı takıma karşı daha önce 9 kez mücadele etti.

Arda’nın forma giydiği 9 maçta Beşiktaş ve Galatasaray 4’er kez sahadan galip ayrılırken, 1 karşılaşma ise berabere sonuçlandı.

İspanyol ekibinde Arda ile birlikte toplam 18 yabancı futbolcu forma giyiyor. Brezilyalılar 4 futbolcuyla başı çekerken, 3’er Portekizli ve Senegalli, 2 Kolombiyalı, birer de Türk, Belçikalı, Uruguaylı, Arjantinli, Fransız ve Ekvatorlu Atletico Madrid formasıyla mücadele ediyor. 




PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter