Yobo ve Ziegler'i istiyorum..!



Şike Soruşturması sürecinde, 3 Temmuz 2011 tarihinden bu yana puan silme ve küme düşme söylentileri birbirini izliyor... Ancak tüm bu söylentilere rağmen, Moussa Sow’u 10 milyon Euro’luk bonservis bedeliyle kadrosuna katan Sarı-Lacivertliler, gelecek sezonun yapılanması için de çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. 

Aykut Kocaman’ın yönetime sunduğu transfer raporu da bu durumu açıkça gözler önüne seriyor. Başarılı teknik adamın, yöneticilerden kadrosunda kiralık olarak bulunan Joseph Yobo ve Reto Ziegler’in bonservislerinin alınması için şimdiden görüşmelere başlanmasını istediği belirlendi.

Yobo, İngiliz kulübü Everton’dan, Ziegler ise İtalyan ekiplerinden Juventus’tan kiralanmıştı. Özellikle Ziegler için, Fransa’nın önde gelen ekiplerinden Paris Saint Germain’in ısrarcı olduğu bilinirken, birçok İtalyan kulübü de İsviçreli oyuncuyu kadrosuna katmak için pusuda bekliyor. Everton’ın ise Joseph Yobo’dan iyi bir gelir elde etmek için menacerlerle temas halinde olduğu biliniyor. Reto Ziegler’in Juventus ile olan sözleşmesi 2015, Joseph Yobo’nun ise Everton ile olan sözleşmesi 2014 yılında sona eriyor.

www.bedavamaclinklerin.blogspot.com




PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter