[SON DAKİKA] Milan Baros Gidiyor...!!



Antalya maçında gördüğü kırmızı kart, Galatasaray Yönetimi ile teknik heyetin sabrını taşırdı. Sarı-kırmızılılar, 2012 Avrupa Şampiyonası’nda Çek Milli Takımı forması giyecek futbolcuyu, bunun sonrasında elden çıkarmanın hesaplarını yapıyor



Medical Park Antalyaspor maçında gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bırakan ve alınan beraberliğin sorumlusu olarak gösterilen Milan Baros’a yol göründü.
Sezon başında Fatih Terim’in geçmiş yıllardaki performansını dikkate alarak, ‘riskli’ raporu verdiği Baros’un takımı zor durumda bırakmasının faturası ağır
olacak.
Terim’in önceki gün ağır şekilde eleştirdiği Çek yıldızın, 4 hafta sonra formasına kavuştuğu bir maçta adeta zorla kendini attırmak için uğraşması büyük tepki topladı. Fatih hocanın yanı sıra, yönetimin de Baros’un agresifliğine anlam veremediği ve yıldız futbolcunun sezon sonu yollanmasının düşünüldüğü bildirildi.
2013’e kadar sözleşmesi bulunan Baros’u satmak için haziran ayındaki Avrupa Futbol Şampiyonası’nı bekleyen sarı-kırmızılıların, tecrübeli futbolcunun Çek Milli Takımı’ndaki performansıyla beraber fiyatını artıracağını düşündüğü, buna göre hareket edecekleri öğrenildi. Her fırsatta kendine şans verilmesine karşın ya sakatlıkları ya da saha içindeki hırçınlığıyla dikkat çeken Baros’u gözden çıkaran sarı-kırmızılı yönetim, oyuncuya alacağı maç sayısına göre 10 ile 30 bin dolar arasında bir para cezası vermeyi düşündüğü bildirildi.
‘İngilizce bilmiyor’

Milan Baros ise önceki günkü kırmızı kartına gerekçe olarak hakem İlker Meral’i gösterdi. Çek yıldız, yakın dostlarına, gördüğü kırmızı kartla ilgili olarak ilginç bir savunmada bulunarak, “Sahada 15 dakika kaldım ama hakeme bir türlü derdimi anlatamadım. Önce gidip İngilizce öğrensin” dediği öğrenildi. Sezon başında bazı Arap takımları ile devre arasında Rus takımlarının ilgilendiği  tecrübeli futbolcunun İstanbul’da bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ısrarla belirttiği ifade edildi.

www.bedavamaclinklerin.blogspot.com
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter