Sezon sonunda yol gözüktü..!




Terim "300 bine kiralayın" demişti, yönetim 3 milyon euroya aldı ama bin pişman.
Galatasaray'a gelmesine rağmen alışkanlıklarından vazgeçmeyen Sercan, Terim'in gözünden iyice düştü. Genç oyuncunun sezon sonunda gönderilmesi gündemde.
Teknik Direktör Fatih Terim, Sercan'ı gözden çıkardı. Terim'in verdiği fırsatları iyi değerlendiremeyen ve hocasının eleştirilerine maruz kalan Sercan'ın sezon sonunda gönderilmesine kesin gözle bakılıyor. Terim son Mersin İdmanyurdu maçından sonra, "Galatasaray'ın forvetinde oynuyorsan ve 23 yaşındaysan basmadık yer bırakmayacaksın" diyerek Sercan Yıldırım'a sertçe tavır koymuştu.
Terim kiralık istemişti
Bursaspor'da oynadığı dönemde Ertuğrul Sağlam'la yıldızı barışmayan ve satışa çıkartılan Sercan, Spartak Moskova'ya transfer olmuş ancak son anda Rus kulübü genç yıldızı almaktan vazgeçmişti.
Fatih Terim de transfer döneminde Sercan'ı isteyen yöneticilere, "Bonservis almayın, 300 bin euroya kiralayın" dedi. Ancak Galatasaray yönetimi, Terim'in isteğinin dışında bir adım atarak Sercan'ı 3 milyon euro bonservis bedeliyle transfer etti. Forvette yaşanan cezalar ve sakatlıklar nedeniyle Sercan Yıldırım da beklemediği kadar oynama fırsatı buldu. Ancak bunları iyi kullanmayınca hocası Fatih Terim'in gözünden düştü.
İstanbul'a geldikten sonra genç oyuncunun gece eğlencelerine daha fazla takıldığı da öne sürülüyor. Bu yüzden de Terim'in, Sercan'ı gözden çıkardığı, sezon sonuna kadar bu şekilde devam etmesi halinde göndereceği belirtiliyor.




PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter