Pedriel'in kaçırışı dönüm noktası...



E-mail adresinizi giriniz:


Lütfen E-Mail adresinizide onaylayınız.


İlki 2-1 geride kapatan Sarı-Lacivertliler, soyunma odasında Aykut Kocaman’ın gazabıyla karşılaştı. Oyuncularını sert sözlerle uyaran genç hocanın, Galatasaray’la oluşan 9 puanlık farkı düşürmek için mutlaka kazanmaları gerektiğini söylediği belirlendi. Kocaman’ın, maçtan sonra yaptığı açıklama, bunu doğrular gibiydi. Sözlerine, “Fenerbahçeliler’in gurur duyacağı bir atmosfer vardı. Tüm içtenliğim ve samimiyetimle teşekkür ediyorum. Maçın sonucu ne olursa olsun bu duygularım değişmeyecekti” diyerek başlayan Kocaman, daha sonra şunları söyledi:
“Son 3 deplasmanda aldığımız yenilgiler ve Galatasaray’ın kazanması, aramızdaki en büyük farkı yaratmıştı. Bu kadar farkı hiç hesaplamamıştım. Kafa kafaya olacağımızı düşünüyordum.
‘Devam ettirmeliyiz’
Erken gelen  golleri seven bir yapım yok. Erken gollerin arkasını getiremediğimizde nedense sıkıntı oluyor. Devre sonuna doğru geriye düştük. İkinci yarı öncesinde en fanatik Fenerliler ve ben dahil, dengeler Sivas’ı gösteriyordu. İkinci yarıda rakibin çok kolay bir pozisyonda topu auta atması, dönen topu gole çevirmemiz, onlarda büyük çöküntüye sahne oldu ve bizim geri dönüşümüz başladı. Bu galibiyetten çok, güçlü bir rakip karşısında gösterilen çaba daha önemli. Ancak bunu Eskişehirspor maçıyla devam ettirmeliyiz.”








PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter