İddianamenin okunması bitti..!



Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilerin de yargılandığı tarihi davanın Silivri Ceza ve İnfaz Kurumu Yerleşkesi'nde 4. gün duruşmasında, 401 sayfalık iddianamenin okunması bugün 12.29'da tamamlandı.
İddianamenin okunmasının ardından, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun avukatı Prof.Dr. Ersan Şen'in Mahkeme Heyeti'nden bir takım talepleri oldu. Fenerbahce.org'ta yer alan haberlere göre; oturuma ara veren Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, aralıksız duruşma yapacaklarını belirterek, "Yani duruşmayı 3-5 ay ileri atmayacağız. Haftaya Pazartesi duruşmaya devam edeceğiz. Davanın bütünlüğü için önce Olgun Peker ve onunla alakalı sanıkların savunmasını alacağız. Daha sonra ise Aziz Yıldırım'la başlayarak diğer sanıkların savunmalarını alacağız" dedi.
Mart ayında da en az bir hafta duruşma yapacaklarını ifade eden Başkan Ekinci, "Pazartesi savunmalara başlamadan görevsizlik ve yetkisizlikle ilgili talepleri alacağız. Tahliye taleplerini ise Cuma günü alacağız" diye konuştu. Bunun üzerine asbaşkan İlhan Ekşioğlu'nun avukatlarından Ersan Şen, tahliye talebinde bulunmak istediklerini belirtti. Başkan Ekinci talepte bulunma isteğini değerlendirmek üzere duruşmaya öğle arası verdi.
Verilen arada Olgun Peker, Pazartesi günü yapacağı savunma ile ilgili basın mensuplarına bilgi verdi. Peker, "Bilmediğiniz bazı şeyler var. Bunları belgeleri ile sizlere aktaracağım" dediği sırada yemeğe geçmek üzere olan Başkan Aziz Yıldırım gülerek, "Ne anlatıyor, Mayıs'a kadar tutukluyuz" dedi.
Fenerbahçe'nin Altyapı Gençlik geliştirme program sorumlusu ve eski futbolcu Şenol Çorlu, "İçerisi dışarısı gibi çok soğuk. Kara bulutların çok yakında dağılacak. Herşey eskisi gibi olacak" dedi.
Rıdvan Dilmen ise , "Bütün bunlar bir iddianameden ibaret. Bu ortam için söyleyecek bir söz bulamıyorum çok üzüldüm. Başkanı mahkeme salonunda görünce çok üzüldüm" diye konuştu.
Saffet Sancaklı da, "Aziz Yıldırım'ı çok moralli gördüm. Başkan etrafına da moral vermeye çalışıyor. Ama biz ne söylersek boş. Çünkü buradan çıkıp evimize gideceğiz. O burada kalacak ne kadar moralli olursa olsun" şeklinde konuştu.








PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter