Galatasaraydan son dakika atağı: Krasiç



transferde suskunluğunu bozmak, Fatih Terim’i memnun edip taraftarlarını da coşturmak için çalışmalarını sürdüren Galatasaray, sürpriz bir isim konusunda sınırları zorluyor...
O yıldız, 2010’dan bu yana Fenerbahçe’nin gündeminde olduğu bilinen Milos Krasiç. Sırp futbolcu için Cim Bom’un Juventus ile kiralama konusunda anlaştığı öğrenildi. Satış konusunda da İtalyan temsilcisinden ‘öncelik’ aldığı belirtilen Sarı-Kırmızılılar, genç orta saha oyuncusunu ikna etmenin yollarını arayacak. Fatih Terim kozunu da kullanıp Krasiç’e geri çeviremeyeceği bir öneri sunacak Süper Lig’in lideri, bu akşam mesai saatinin sonuna kadar transferi bitirmenin yollarını arayacak. Aslan, Juventuslu yıldızı bitirmeyi başarırsa, bir anlamda kendi gündemindeyken Fenerbahçe’nin transfer ettiği Stoch’un da rövanşını alacak.
İkinci bomba Borges
Galatasaray’ın son ana sıkıştırmayı planladığı ikinci bomba da Fenerbahçe’nin listesinden! Cim Bom’un 31 yaşındaki forvet için Santos’a teklif yaptığı ileri sürüldü. Bonservisinin yarısı kendisinde olan Sambacı’nın kulübü, Fenerbahçe’den 3 milyon Euro istemişti..


www.bedavamaclinklerin.blogspot.com
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter