Fenerbahçe 25 Milyon İstedi..!



Fenerbahçe'de Miroslav Stoch gururu ve paniği eş zamanlı yaşanıyor. Slovak yıldız, 1.5 sezonda değerini 5'e katladı.
Sarı Lacivertliler'in geçen sezon Chelsea'den bonservisini 5.5 milyon euroya transfer ettiği Stoch fiyatını 15 milyon euro'ya çıkardı. Üstelik bu rakamlar Alman Transfermarkt'ın balon bonservisbedelleri de değil...
Rus devi Zenit, Fenerbahçe Kulübü'ne resmi teklif mektubu gönderip Miroslav Stoch'u 15 milyon euroya transfer etmeye hazır olduklarını bildirdi. Fenerbahçe yönetimi, 23 yaşındaki Stoch'u kesinliklesatmaya razı değil.
Fenerbahçe yöneticileri bu  nedenle Zenit'in 15 milyon euroluk teklifine karşı teklifle cevap verdi.Rusya'ya gönderilen cevap yazısında 'Stoch'un bonservis bedeli 25 milyon eurodur' ifadesi yer aldı.
Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe'nin 10 milyon euroya transfer eddiği Sow'un sözleşmesine serbest kalma maddesi olarak 17 milyon euro yazılmıştı. Gökhan Gönül'ün serbest kalma ücreti de 15 milyon euro. Bu rakamların ışığında Stoch, 25 milyon euro ile Fenerbahçe'nin en pahalı futbolcusu oldu.
Aykut Kocaman satmıyor
Zenit yönetimi, Stoch'u transfer etmekte kararlı. Bu nedenle 25 milyon euroyu bile gözden çıkarabilecek durumda. Fenerbahçe yönetimi Ruslar'ın ısrarı nedeniyle tedirgin. Rusya'da transferin biteceği 24 Şubat'a kadar Zenit'in yönetimin reddedemeyeceği bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çalmasından endişe ediliyor.
Eğer Ruslar 25 milyon euro ödemeyi kabul ederse Stoch'un transferi konusunda son sözü Aykut Kocaman söyleyecek. Başarılı teknik adam Slovak yıldızın Lyon'a 7 milyon euroya satılmasına karşı çıkmıştı. Transfer dönemi kapandığı için Stoch giderse yerini doldurma imkanı da yok.

www.bedavamaclinklerin.blogspot.com
PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter