Fatih Terim Çok Öfkeli..!



Yönetim kaosu Terim'i de üzüyor. Fatih Hoca 'Takım bu kadar başarılı iken bu krizler niye' diye sitem etti. İlginç bir iddiayı da Hakan Ünsal ortaya attı.
G.Saray'da gerek kulüp içinde gerek dışardan müdahalelerde olsun adeta bir kaos yaşanıyor. Oysa futbol takımı zirvede, basketbolcular da mucizeler yaratıyor. Ancak gel gör ki bir türlü huzur bulunabilmiş değil...
Yöneticiler arasındaki gerilime her gün yeni bir olay ekleniyor. Ali Dürüst, en az 5 kez istifadan döndü. Sedat Doğan, Ali Gürsoy, Celal Gürcan şu an çok kritik noktadalar. Ünal Aysal, 'ipler bende' mesajı veriyor ancak her hafta yeni bir kriz çıkıyor.
İşte bu tabloda Fatih Terim de dertli... Ümit Davala, Taffarel ve Hasan Şaş ile durum değerlendirmesi yapan Terim, sohbette tabloya sitem etti. Terim, 'Anlayamıyorum. Takım başarılı iken bu kadar sorun yaşıyoruz. Hem içeride sıkıntılarla uğraşıyoruz hem de dışarıdan eleştiri alıyoruz. Hepsine alışık bir takımız, tabii ki bunları aşarız. Ama niye böyle' tepkisini gösterdi.
31 MAYIS'TA TERİM BIRAKIYOR MU?

DÜN ise Hürriyet Yazarı Hakan Ünsal dün Fatih Terim'in mutsuz olduğunun altını çizdi ve 31 Mayıs 2012 tarihine işaret etti. 'Fatih Terim kaybetse de devreye girsek' diyen yöneticiler olduğunu iddia eden Ünsal, 'Siz bakmayın opsiyona. Acele etmeyin sezon sonu istediğiniz olur' değerlendirmesi yaptı.
HER GÜN YENİ BİR KRİZ!
Yönetimde son 3 haftada yaşananlar:
- TFF'ye ihtarname gönderildi, Sedat Doğan, Ali Dürüst'e bilgi vermediği için kriz çıktı
- Dürüst ile Doğan yönetim kurulunda tartıştı. Doğan'ın iletişim sorumluluğu yetkisi alındı.
- Taraftarlar Ali Dürüst için Mersin İY maçında pankart açtı, Adnan Öztürk 2. yarı kaldırttı.
- G.Antep'te Ali Dürüst grubu ile Adnan Öztürk grubu ayrı yemekler yedi. Başkan kızdı.
- Yönetim kurulu toplantısında Ünal Aysal, haber sızdırdıkları iddiası ile Ali Gürsoy ve Celal Gürcan'ı eleştirdi. İki yönetici şoke oldu. İstifaları Dürüst-Öztürk önledi.
- Ali Dürüst istifa etmek istedi, Aysal kabul etmedi. Sedat Doğan, kendini savundu. Başkan 'birlik beraberlik mesajı verin' dedi, 3 isim açıklama yaptı.







PROFİLİNİZDE PAYLAŞIN Kİ ARKADAŞLARLARINIZDA SİZİNLE OLSUNLAR..

Technorati Facebook Twitter